KJT taisteli hyvin tulikokeessaan

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 44 Second

KJT sai ensimmäisen kovan haasteen harjoituskaudella joukkueen matkatessa Vantaalle Mestisjoukkue Kiekko-Vantaata vastaan. Kovempi vastustaja takasi heti otteluun kovan temmon ja haasteen johon KJT pystyi erän alussa vastaamaan.

Kiekko-Vantaa hallitsi ottelutapahtumia ja meni erän puolivälissä johtoon Aleksi Järvisen rannelaukauksella välittömästi KJT:n jäähyn päättymisen jälkeen. KJT olikin avauserässä hieman kuriton ja otti kolme kaksiminuuttista sekä Markus Hämäläisen käytöskympin joka sekoitti puolustajien peluutusta toisen erän alussa.

Hyökkäyspäässä näkyvimmin avauserässä esiintyi Reno Goodwinin, Otto Leppäsen ja Mergim Maxhunin muodostama hyökkäyskolmikko. KJT sai tuotua kiekon hyvin hyökkäysalueelle, mutta Kiekko-Vantaa puolusti oman alueen sen verran hyvin, että kunnolliset laukaisupaikat jäivät tuusulalaisilla vähiin.

Toinen erä oli sitten jo paljon vaikeampi KJT:lle ja erän ensimmäiset 15 minuuttia oli täysin Kiekko-Vantaan hallintaa. KJT:n maalilla Sami Nousiainen pelasi erinomaisesti napaten helpot kaukolaukaukset varmasti pois ja hoitaen hienosti myös pahemmatkin paikat vantaalaisten rynniessä ahnaasti maalille.

Yhden maalin Kiekko-Vantaa sai silti toisessakin erässä aikaiseksi Tuusulassakin viime kaudella pelanneen Simo Konttisen iskiessä maalin edestä kiekon ohi Nousiaisen saatuaan maalin takaa hyvän syötön Ville Heikkiseltä.

Toisen erän viimeisellä viidellä minuutilla KJT piristyi kiekollisesti ja Niki Kaila ehti kilauttaa kiekon Kiekko-Vantaan maalin tolppaan. Erän edetessä myös Markus Rämän, Joni Häppölän ja Niko Vähäsarjan muodostama hyökkäystrio alkoi löytää toisensa ja muodosti KJT:n parhaan hyökkäyskolmikon kahden viimeisen erän aikana.

Kolmas erä oli KJT:n vahvin ja tuusulalaiset haastoivat Kiekko-Vantaan vielä tosissaan ottelun voitosta. Erän puolivälissä Kaila osui toistamiseen rimaan ja hieman tämän jälkeen KJT:n uurastus palkittiin Reko Riihisen tehtyä vahvan nousun maalille ja runnoen kiekon väkisin ohi Kiekko-Vantaan maalia vartioineen Jani Kauton.

KJT oli lähellä tasoitustakin, mutta kesken tuusulalaisten painostuksen Kiekko-Vantaa iski kolmannen kerran KJT puolustuksen unohtaessa Janne Öfverströmin vapaaksi parhaalle maalintekosektorille josta Öfverström napautti kiekon yläkulmaan. Näin loppulukemiksi kirjattiin 3-1 voitto Kiekko-Vantaalle.

Suurimmat erot tuntuivatkin olevan siinä, että KJT:lle sattui hieman kotijoukkuetta enemmän merkkausvirheitä omalla alueella. Hyökkäysalueella tilaa ja aikaa tehdä raktaisuja oli puolestaan vähemmän mitä Suomi-sarja joukkueita vastaan pelatessa on totuttu.

Muutamat hyvin toimineet hyökkäysketjut ja Nousiaisen hyvä maalivahtipeli antoivat positiivisia odotuksia tulevaan.

Harjoitusottelut jatkuvat jo perjantaina 14. elokuuta kun päästään ensimmäistä kertaa kotijäälle Tuusulan Talosyke-Areenalle, jossa vastaan saapuu FPS.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KJT palasi voittojen tielle

KJT sai ensimmäistä kertaa harjoituskaudella vastaansa etukäteen ajateltuna tasaisen vastuksen omalta sarjatasoltaan FPS:n saapuessa Tuusulaan. Samalla KJT nähtiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotijäällä.