KJT palasi voittojen tielle

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 57 Second

KJT sai ensimmäistä kertaa harjoituskaudella vastaansa etukäteen ajateltuna tasaisen vastuksen omalta sarjatasoltaan FPS:n saapuessa Tuusulaan. Samalla KJT nähtiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotijäällä.

Avauserä olikin varsin tasaista vääntöä, sekä varsinkin erän puolivälissä rikkonaista pitkien kiekkojen värittämää vääntöä. KJT avasi maalihanat erän puolivälin jälkeen neloskentän toimesta Eemeli Saaren iskiessä Niki Kailan laukauksen irtokiekon forssalaisten verkkoon.

Neloskentällä oli paikat viedä KJT kahden maalin johtoon kun ensin Reno Goodwin pääsi yksin läpi ja hieman myöhemmin Goodwin tarjoili Saarelle paikan poikittaissyötöllä, mutta molemmilla kerroilla Joonas Laaksonen forssalaisten maalilla oli parempi.

FPS tasoitti erän lopulla toimittaen voimalla kiekkoa maalille josta Tommi Takaveräjä lopulta painoi kiekon väkisin maaliin ruuhkan keskeltä. KJT pääsi ensimmäiselle erätauolle johtoasemassa Markus Rämän väläytellessä taitojaan aivan erän lopussa tulisella lämärillä, joka painui ohi Laaksosen.

Toisessa erässä KJT:n parempi pelituntuma alkoi näkymään ja kotijoukkue hyppäsi pelitapahtumissa kuskin paikalle. Erän maalitehtailun aloitti kotijoukkue Joel Närhen löytäessä poikittaissyötöllä puolustuksesta hyökkäyksen avuksi nousseen Jesse Hämäläisen joka pääsi ampumaan vapaasti ranteella kiekon alanurkkaan.

FPS vaihtoi ottelun puolivälissä maalivahtia Valtteri Valjosen luistellessa forssalaisten maalille.

KJT:n neljännen maaliin antoi puolestaan Petteri Malm upean esityön poikittaissyötöllä Kailan päästyä iskemään kiekon forssalaisten maaliin.

FPS kavensi ylivoimalla, mutta heti maalin jälkeisestä vaihdosta neloskenttä iski jälleen tällä kertaa Kailan maalatessa ja Goodwinin syöttäessä.

Toisessa erässä alkoi ottelusta löytyä jo hieman lämpöä ja tunnettakin Juho Väliahon ja Raits Pujatsin painiessa itsensä väkivaltaisuudesta kaksiminuuttiselle.

Kolmanteen erään ottelun tempo tippui ja forssalaiset pääsivät peliin mukaan kaventaessaan ottelun puolivälissä läpiajon jälkitilanteesta jälleen kerran runnomalla kiekon väkisin ruuhkasta maaliin. KJT antoi vielä lisää kavennusmahdollisuuksia vierailijalle jäähyilyllään, mutta Hyyppä kesti maalilla hyvin ja kenttäpelaajat antoivat hyvää taustatukea blokkaamalla hyvin kiekkoja. Etenkin Niki Kailan kaksi peräkkäistä blokkia saivat ansaitut suosionosoitukset.

FPS jäi lisämaaleitta ja näin KJT:lle 5-3 voitto.

KJT oli lähes koko ottelun hallitsevampi osapuoli hyökkäystrion Goodwin, Kaila, Saari, ollessa näkyvimmin esillä hyökkäyspäässä. Forssalaiset korvasivat harvemmat paikat painamalla hurjalla tahdolla KJT:n maalille ja Juuso Hyyppä saikin välillä venyä melko akrobaattisiin torjuntoihin.

Harjoituspelit jatkuvat HIFK:n a-junioreita vastaan Elisa Areenalla Helsingissä keskiviikkona 19. elokuuta. Seuraava harjoitusottelu Tuusulassa on perjantaina 4. syyskuuta jolloin Kiekko-Vantaa saapuu vieraaksi.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KJT:n harjoituskausi jatkui tappiollisesti

KJT:n harjoituspelit jatkuivat keskiviikkona HIFK:n A-junioreiden vieraana Helsingissä. Vauhdikkaassa ottelussa Kollit iski tasaisen tappavasti maaleja, KJT:n tuskaillessa kahden erän ajan oman maalinteon kanssa. KJT:lle tappio kirjattin lopulta lukemin 5-2.