KJT:n harjoituskausi jatkui tappiollisesti

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 27 Second

KJT:n harjoituspelit jatkuivat keskiviikkona HIFK:n A-junioreiden vieraana Helsingissä. Vauhdikkaassa ottelussa Kollit iski tasaisen tappavasti maaleja, KJT:n tuskaillessa kahden erän ajan oman maalinteon kanssa. KJT:lle tappio kirjattin lopulta lukemin 5-2.

Ottelun alku oli vauhdikasta ja varsin avointa kiekkoa. KJT:n ykkös ja kakkoskentät hoitivat oman hyökkäävän roolinsa kunnialla luomalla hyviä paikkoja Kollien maalille. Myös vauhdilla ja kovalla temmolla aloittanut kotijoukkue pääsi testaamaan KJT:n maalilla torjuntavastuussa ollutta Juuso Hyyppää, mutta Hyyppä oli hyvässä vireessä ottelun alkusekunneilta lähtien.

KJT:lle tarjottiin erän ainoa ylivoima, mutta tuusulalaisten erikoistilanne meni kiekon hieromiseen ja liialliseen pikkunättiin näpräilyyn eikä kunnollisia laukauksia saatu aikaiseksi.

Kollit vyöryttivät erän viimeisen reilun viisiminuuttisen KJT:n ollessa pahasti purjeessa. Hyyppä torjui kaiken paitsi yhden tilanteen. Ajassa 17:31 Otto Vesikivi ehti ensimmäisenä Hyypän horjahduksen vuoksi maalin eteen tarjoamaan reboundiin kiinni ja vei Kollit 1-0 taukojohtoon.

Toisen erän Kollit aloitti räväkästi lisäten johtoaan jo kahden minuutin jälkeen. KJT pelasi huolimattomasti ylivoimalla viivalla ja Sebastian Ilola pääsi terävästä vastahyökkäyksestä yrittämään kahdesti laittaen oman reboundinsa maaliin.

Pian maalin jälkeen KJT joutui alivoimalle, mutta tällä kertaa Kollien ylivoima oli huonoa ja KJT oli lähempänä maalintekoa mutta Kollien maalilla Anton Ignatius nappasi hanskaansa Juuso Perttilän huippupaikan. Hyvin tapetun alivoiman jälkeen KJT:n vahva vaihe jatkui, mutta jälleen maaleitta.

Erän lopun peli soljui päästä päähän vauhdikkaalla ja hieman järjettömälläkin tavalla, jossa nopeisiin vastahyökkäyksiin tuli runsaasti tilaisuuksia ja viimeistelyssä oli molemmilla joukkueilla huolimattomuutta. Yhden maalin Kollit onnistui kuitenkin vielä erän lopussa tekemään. Pari ottelua Tuusulassakin viime kaudella tehnyt Perttu Lesch sai Vesikiveltä hyvän syötön maalin eteen ja iski suoraan syötöstä kiekon KJT:n maalin alakulmaan.

Kolmannen erän alussa Kollit oli jälleen paremmin hereillä alusta asti iskemällä neljännen maalinsa jälleen erän alkuun ja jälleen terävästä, nopeasta vastahyökkäyksestä. Vesikivi toimi syöttäjänä ja Lesch toistamiseen maalintekijänä.

KJT kavensi vajaan seitsemän minuutin kohdalla Joel Närhi tarjoili maalin kulmalta maalin eteen Juuso Kankkuselle jonka ensimmäisen vedon Ignatius torjui, muttei enää toistamiseen Kankkusen siirtäessä rystyllä kiekon maaliin.

KJT teki toisen maalinsa vain pari minuuttia myöhemmin jolloin kiekko pelattiin ylivoimalla suoraviivaisesti maalille ja syntyneestä ruuhkasta Markus Rämän onnistui runnoa kiekko väkisin maaliin.

KJT:n kirin parhaat paikat sai aikaan kolmoskenttä johon Saku Pihan ja Kankkusen rinnalle siirrettiin ensimmäisen erän jälkeen Reko Riihisen loukkaantumisen vuoksi Närhi. KJT:n hyökkäysinto kostautui erän lopussa Kollien päästessä vastahyökkäykseen peräti neljällä yhtä vastaan. Hyökkäyksen päätti Ilola suoralla laukauksella KJT:n yläkulmaan.

KJT:lle näin 5-2 tappio. Kollit piti lopulta paremmin vauhtia yllä ja oli tehokkaampi etenkin maalin edessä jonne junnut painoivat kovalla asenteella. KJT:n harjoitusottelut jatkuvat seuraavan kerran huomenna 21.8. Porvoossa jossa KJT pelaa Huntersia vastaan. Lauantaina 29.8 KJT matkaa Vantaalle Trio Areenalle jossa KJT saa vastaansa Kiekko-Vantaan A-juniorit. Seuraava kotiottelu on perjantaina 4. syyskuuta Kiekko-Vantaan edustusjoukkuetta vastaan.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KJT:lta mahtava nousu kahden maalin takaa voittoon

KJT:n harjoituskausi jatkui Porvoossa Huntersin vieraana. Toisen erän musta minuutti toi kolme takaiskua tuusulalaisten verkkoon, mutta joukkue kokosi itsensä hyvin ja vei voiton suvereenilla kolmannen erän hallinnalla voittaen päätöserän maalein 4-0 ja koko maalirikkaan ottelun 7-5.