Ensimmäisen erän hermoilu koitui KJT:n kohtaloksi

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 36 Second

KJT avasi Suomi-sarjan vierasottelulla Huntersia vastaan. Heikon avauserän jälkeen KJT oli kaksi maalia tappiolla ja vaikka peli-ilme parani huomattavasti, mutta Hunters sai pidettyä johtonsa loppuun saakka aiheuttaen KJT:lle samalla kauden avaustappion.

Alusta alkaen oli selvää, että Hunters oli paremmin valmistautunut joukkue. KJT oli hyvin hermostunut alkuminuuteilla kiekkojen pomppiessa mailan lavoissa. Hunters käytti tilanteen hyväkseen ja painoi kovaa päälle heti alussa onnistuen saamaan ylivoiman ja ylivoimalla Toni Jeskanen pääli tykittämään painavalla laukauksella kotijoukkueen ottelussa johtoon.

KJT sai oman ylivoimatilaisuutensa hieman ennen erän puoliväliä, mutta kunnon laukaukset jäivät vähiin ja kiekon tuominen hyökkäysalueellekkin oli vaikeaa. KJT antoi aivan liikaa vastustajalle siimaa harhasyötöillä ja oman pään kiekonmenetyksillä.

KJT sai ensimmäisen kunnollisen maalitilanteen kolme minuuttia ennen erätaukoa ja iski siitä samalla maalin. Sami Häkkinen pääsi livahtamaan Hunterspuolustuksen keskeltä nokikkain Huntersvahti Ari Ahokkaan kanssa ja nosti kiekon rystyllä maalin kattoon.

Hunters meni lopulta 3-1 johdossa erätauolle iskien viimeisen puolentoistaminuutin aikana kahdesti. Ensin Jeskanen käytti painavaa lämäriään toistamiseen tuhoisasti ylivoimalla ja vielä viimeisellä minuutilla Edgar Lukjanov nousi röyhkeästi maalille ja Tapani Nikkilä oli paikalla iskemässä irtokiekon sisään.

Toiseen erään KJT:n peli-ilme muuttui totaalisesti ja jäällä nähtiin hyvin liikkuva ja taisteleva tuusulalaisryhmä. KJT saikin kavennusmaalin varhaisessa vaiheessa erää kun reilun kolmen minuutin pelin jälkeen Juuso Perttilä kiepautti ykköskentän pitkän painostuksen päätteeksi kiekon Ahokkaan varusteiden kautta maaliin.

Kavennuksen jälkeen ottelu oli tasaista vääntöä joka katkesi erän puolivälissä reiluksi kymmeneksi minuutiksi valojen sammuttua hallista. Ylimääräinen tauko katkaisi hieman KJT:n hyvän vaiheen ja tuusulalaisille tuli muutama lapsus keskialueella josta Hunters lopulta rankaisi. Janne Nukarinen päätti Huntersin kiekonriiston jälkeisen terävän vastahyökkäyksen napakalla rannarilla.

Viimeiset viisi minuuttia olivat varsin tapahtumarikkaita. Ensin KJT:lle sattui paha vaihtovirhe josta Lukjanov pääsi läpiajoon. Perään sännännyt Robin Saari joutui rikkomaan rangaistuslaukauksen arvoisesti, mutta itse rankkariin Juuso Hyyppä KJT:n maalilla venytti komeasti patjansa eteen.

Minuuttia myöhemmin KJT:n Joni Häppölä oli läpiajossa mutta tällä kertaa Ahokas nappasi torjunnan. Puoli minuuttia myöhemmin Toni Roukala pääsi iskemään Huntersille jo viidennen maalin rannelaukauksella.

Tämän jälkeen KJT:n Jiri-Valtteri Wallenius rähisi itsensä jäähylle tarjotessaan poikittaista mailaa vihellyksen jälkeen. KJT:n onnistui kuitenkin alivoimalla kaventamaan Perttilän päästessä Saku Pihan hyvän karvauksen jälkeen yksin läpi ja veivatessa varmasti kiekon ohi Ahokkaan.

Kolmannessa erässä KJT sai heti erän alkuun kahden miehen ylivoiman, missä parhaaksi paikaksi jäi kapteeni Lasse Malon laukaus joka osui ylärimaan. KJT haki raivoisasti kavennusta muutoinkin läpi kolmannen erän. Ainoastaan Markus Rämän hölmö estämisjäähy katkaisi KJT:n paineen.

Kiekko pyöri Huntersmaalin maaliviivalla mutta ei KJT:n harmiksi missään vaiheessa mennyt maaliin saakka. Huntersin onnistui vielä ottelun lopussa viimeistelemään tyhjään maaliin illan kolmannen maalin tehneen Jeskasen toimesta loppulukemat 6-3.

Tappiosta huolimatta ottelu oli KJT:lle ehdottomasti nousujohteinen ja ensimmäisen erän hermoilu maksoi lopulta ottelun voiton. Kauaa ei aikaa ole sulatella tappiota sillä seuraava ottelu koittaa jo seuraavana päivänä kun KJT pelaa ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina Ketterää vastaan. Ottelu alkaa kello 17.00. Tervetuloa kannustamaan!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Perttilä ratkaisi KJT:lle avausvoiton jatkoajalla

Perjantaina avausottelussaan Huntersille hävinnyt KJT sai vastaansa oman kautensa Tuusulassa avanneen Ketterän. KJT oli huimassa vireessä avauserässä yhtä sarjan mestarisuosikkia vastaan ja vaikka Ketterä tulikin tasoihin, oli KJT lopulta parempi tehden jatkoajalla voittomaalin.