Perttilä ratkaisi KJT:lle avausvoiton jatkoajalla

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 50 Second

Perjantaina avausottelussaan Huntersille hävinnyt KJT sai vastaansa oman kautensa Tuusulassa avanneen Ketterän. KJT oli huimassa vireessä avauserässä yhtä sarjan mestarisuosikkia vastaan ja vaikka Ketterä tulikin tasoihin, oli KJT lopulta parempi tehden jatkoajalla voittomaalin.

Tuusulassa kohtasivat lauantai-illan ratoksi kaksi kärkipäähän etukäteen povattua joukkuetta joista KJT:n illan vastustaja Ketterä on yksi suurimpia mestarisuosikkeja. KJT aloitti ottelun ennakkoluulottomasti ja pelaten ensimmäiset 15 minuuttia erinomaista kiekkoa.

KJT aloitti maalinteon jo kolmen minuutin pelin jälkeen ylivoimalla Sami Häkkisen tarjoillessa maalin takaa nappisyötön neliön keskelle Otto Leppäselle, joka latasi suoraan syötöstä kiekon maaliin.

KJT joutui tekemään muutamia muutoksia kentällisiin avausottelussa ykköskentän laidassa pelanneen Markus Rämän sairastuttua kuumeeseen ennen ottelua. Juuso Perttilän ja Leppäsen rinnalle ykköseen nostettiin Jiri-Waltteri Vallenius. Uudistettu ykkönen värkkäsikin KJT:n toisen maalin Perttilän toimiessa maalintekijänä.

Erän puolivälissä KJT teki jo kolmannen maalinsa jälleen ylivoimalla. KJT:n kolmas maali oli lähes identtinen ensimmäisen kanssa. Tällä kertaa Häkkinen oli Ketterän neliön keskellä iskemässä kiekon maaliin Leppäsen antaessa syötön maalin takaa.

Ketterällä kesti vajaa viisitoista minuuttia murtaa ensimmäisen kerran KJT:n puolustus ja saada kunnon pyöritys aikaan KJT:n hallitessa sitä ennen ottelua mielin määrin. Ketterän pitkä pyöritys toi vieraalle avausmaalin Jere Lifländerin laukoessa maalinedusruuhkasta kiekon ohi Juuso Hyypän.

KJT sai erän lopussa oppitunnin siitä, ettei Ketterän tasoiselle joukkueelle voi antaa yhtään ylimääräistä tilaa eikä nukahduksiin ole varaa. Ketterä saikin vielä erän loppuun toisen kavennusmaalin Jevgeni Solovievin laukoessa kiekonriiston jälkeen kiekon maaliin.

Toiseen erään KJT:n alku oli pahin mahdollinen Ketterän tehdessä avausminuutilla tasoitusmaalin Riku Rissasen toimesta. Muutoinkin Ketterä oli maineensa veroinen toisessa erässä ja jatkuvasti askeleen edellä KJT:tä.

KJT taisteli ja pysyi ottelussa mukana puolustaen Ketterän pahimmat maalipaikat pois. Vauhdikkaassa erässä myös kotijoukkue sai omat paikkansa, mutta molempien joukkueiden maalivahdit olivat hyvässä vedossa.

KJT:n paras paikka toisessa erässä tuli alivoimalla Joni Häppölän päästessä yksin läpi, mutta Joonas Toivonen pysyi hyvin Häppölän veivien perässä ja torjui patjallaan Häppölän yrityksen.

Kolmas erä oli vauhdikasta vääntöä, eikä paremmuutta meinattu saada ratkaistua millään. Jobin postia tuusulalaisille tuli Niki Kailan loukkaantumisen muodossa.

Erän puolivälissä Joel Närhi vapautettiin puolittaiseen läpiajoon jonka Närhi päätti terävällä rannarilla ylänurkkaan vieden KJT:n jälleen johtoon. KJT:n ilo jäi lyhytaikaiseksi Olli Jokisen tuodessa heti seuraavasta hyökkäyksestä livauttamaan rystyllä kiekon ohi Hyypän.

Ottelussa edettiin tasatuloksessa kolmannen erän loppuun asti. Jatkoajalla Ketterä sai heti jatkoajan aluksi hyvän paineen KJT:n päätyyn ja hetken näytti tuusulalaisittain pahalta. KJT:n Häppölä sai katkaistua kuitenkin Ketterän syötön ja vapautti Perttilän läpiajoon. Perttilä jatkoi erinomaista alkukauttaan ja veivasi KJT:lle kauden avausvoiton.

Ketterä oli ottelussa lopulta vain toisessa erässä parempi joukkue, KJT:n taistellessa tasaisesti kolmannen erän ja halliten avauserää. Avausvoitto oli ansaittu ja avauspisteet nostivat KJT:n sarjataulukossa yhdeksännelle sijalle.

KJT:n tehomiehinä häärivät Joni Häppölä (0+3), Otto Leppänen (1+2), Juuso Perttilä (2+0) ja Sami Häkkinen (1+1). Juuso Hyypälle kirjattiin lopulta 31 torjuntaa.

KJT:n pelit jatkuvat tasan viikon kuluttua 26. syyskuuta jolloin Tuusulaan vieraaksi matkaa JHT.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KJT jäähyili ja passivoitui kolmannessa erässä päästäen voiton pois käsistään

KJT sai lauantai-illan vieraaksi JHT:n kalajoelta. Tuusulalaisryhmä hallitsi ottelua miten tahtoi kaksi erää, mutta päästi voiton lipumaan näpeistään passivoituen ja jäähyillen päätöserässä.