KJT jäähyili ja passivoitui kolmannessa erässä päästäen voiton pois käsistään

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 38 Second

KJT sai lauantai-illan vieraaksi JHT:n kalajoelta. Tuusulalaisryhmä hallitsi ottelua miten tahtoi kaksi erää, mutta päästi voiton lipumaan näpeistään passivoituen ja jäähyillen päätöserässä.

KJT avasi jälleen vahvasti etenkin ykkös ja kakkosnyrkkien ollessa äärimmäisen vaarallisia kalajokelaisten päädyssä. Ykköskenttä iskikin ottelun avausmaalin jo reilun kolmen minuutin pelin jälkeen. Juuso Perttilä siirsi Joni Häppölän epäonnistuneen laukauksen jälkeen pomppivan kiekon nollakulmasta ohi JHT-vahti Juraj Hollyn.

Ensimmäiseen vajaaseen varttiin ei KJT:n maalilla Sami Nousiaisella ollut juurikaan töitä, sen verran hyvin tuusulalaiset myös puolustivat ottelun alun. Ensimmäisen erän lopulla ottelutapahtumat tasoittuivat ja JHT sai vielä ottelun lopussa ylivoiman jolloin KJT:n puolustuspeli mitattiin ensimmäisen kerran toden teolla. KJT myös onnistui erinomaisesti ottamaan haasteen vastaan ja piti etenkin maalinedustan suljettuna kalajokelaisten lähentelyiltä.

Toista erää KJT vei vielä vahvemmin kuin ensimmäistä ja piti vahvan otteensa läpi erän pystyen olemaan antamatta JHT:lle ylivoimaa ja mahdollisuutta päästä peliin mukaan.

Ainoa kauneusvirhe tuusulalaisten pelissä oli maalien puuttuminen hallinnasta huolimatta. Vasta ajassa 34:56 KJT sai maalihanat auki myös toisessa erässä. Ensimmäistä Suomi-sarjaotteluaan pelannut Jere Karjalainen vippasi kiekon kulmaan, jossa Mergim Maxhumi voitti kaksintaistelun ja pelasi kiekon maalin eteen luistelleelle Karjalaiselle. Karjalaisella oli niin paljon tilaa ja aikaa, että ehti kertaalleen sutia pölyt kiekon päältä ennen kun sijoitti sen varmasti ohi Hollyn.

KJT:n maalin jälkeen JHT painoi väkisin maalille ja Nousiaisen vangittua kiekon aloitti JHT toisenlaiset painit sytyttääkseen vierasjoukkueen taisteluun. Näistä paineista KJT:n Markus Hämäläinen ja JHT:n Marec Hudec lähtivät kaksiminuuttisille. Tämän jälkeen JHT haki isoja taklauksia jokaisessa paikassa, mikä kostautui Juho Joki-Erkkilän joutuessa kaksiminuuttiselle leikkaamisesta, mitä JHT:n vaihtopenkiltä protestoitiin äänekkäästi.

Vaikka ottelun tunnelma erän lopussa sähköistyikin, piti KJT pään kylmänä ja kiekon hallinnan tiukasti itsellään ollen jatkuvasti vastustajaansa edellä ja parempi kaikessa.

Kolmas erä alkoi KJT:n kannalta pahimmalla mahdollisella tavalla kun JHT:n Henri Allen pääsi puolen minuutin pelin jälkeen iskemään kiekon suoraan Tapio Rantasen syötöstä maaliin.

Siinä vaiheessa KJT:n pelissä tapahtui käsittämätön passivoituminen.

Passivoituminen johti runsaisiin jäähyihin ja JHT:n ylivoima oli tänään tehokasta. JHT teki kaksi ylivoimamaalia viimeisellä viidellä minuutilla ja varasti pisteet Kalajoelle. Pahiten KJT:tä kurittivat Henri Allen (1+1), Tapio Rantanen (0+2) ja Juho Joki-Erkkilä (0+2).

Viihdyttävässä ottelussa KJT:llä oli avaimet voittoon käsissään kahden erän ajan, mutta maalit jäivät tekemättä. Kolmannessa erässä Joni Häppölä laukoi vielä kiekon ylärimaan, joten oli KJT:llä passivoitumisesta huolimatta vielä kolmannessakin erässä paikkansa voittaa ottelu.

Tappion myötä KJT on nyt sarjataulukossa sijalla 13, mutta vain pisteen pudotuspeliviivasta kauden ollessa toki vasta alussa. KJT:n maalilla Sami Nousiainen pelasi kauden ensimmäisen sarjapelinsä ja oli varma maalillaan ja KJT:n parhaimmistoa.

Maalipörssissä Juuso Perttilä pitää yhä kärkipaikkaa viidellä maalillaan ja on pistepörssin seitsemäs hurjan alun pelanneen IPK:n pelaajien miehittäessä kuusi ensimmäistä sijaa. Tänäänkin syöttöpisteen saalistanut Häppölä puolestaan on syöttöpörssissä sijalla kuusi.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Huntersin tehokkuus ja KJT:n musta minuutti pitivät Uudenmaan herruuden Porvoossa

KJT kävi toisen kerran syyskuun aikana vierailulla Porvoossa haastaen Huntersin Uudenmaan herruudesta. Valitettavasti myös tällä kertaa KJT joutui poistumaan tappio niskassaan kotimatkalle jäätyään Huntersin jalkoihin maalineduskamppailussa porvoolaisten ollessa maalipaikoissaan äärimmäisen tehokkaita.