Huntersin tehokkuus ja KJT:n musta minuutti pitivät Uudenmaan herruuden Porvoossa

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 26 Second

KJT kävi toisen kerran syyskuun aikana vierailulla Porvoossa haastaen Huntersin Uudenmaan herruudesta. Valitettavasti myös tällä kertaa KJT joutui poistumaan tappio niskassaan kotimatkalle jäätyään Huntersin jalkoihin maalineduskamppailussa porvoolaisten ollessa maalipaikoissaan äärimmäisen tehokkaita.

Ottelu alkoi hieman unisesti molempien joukkueiden osalta kummankin osapuolen hakiessa vielä peliään. Poikkeuksen muodosti Huntersin kakkoskenttä Janne Nukarinen, Toni Jeskanen ja Otto Cichoracki, joka sai pelattua pitkiä hyökkäyksiä laittaen KJT:n ahtaalle.

Huntersin kakkoskentällinen vastasi myös kotijoukkueen molemmista maaleista. Ensin vajaan viiden minuutin kohdalla Nukarinen toi nopeassa vastahyökkäyksessä kiekon KJT:n alueelle ja pelasi sen maalin eteen josta Cichoracki iski kiekon maaliin.

Viisi minuuttia myöhemmin todella pitkän hyökkäyksen päätteeksi Nukarinen laukoi viivasta ja Jeskanen sai mailan väliin ohjaten kiekon Sami Nousiaisen jalkojen välistä.

Erän puolivälin jälkeen KJT:kin pääsi peliin mukaan ja tunnetila alkoi nousta. KJT pääsi ylivoimalle Lari Ariman antaessa poikittaista mailaa sääntöjen vastaisesti. Hunters ehti juuri tulla jäähyn jälkeen täysilukuiseksi kun Henri Siivonen sai kiekon Sami Häkkiseltä ja otti tyhjät pois ampuen kiekon vastustamattomasti Hunters maalin ylänurkkaan.

Siivonen oli muutoinkin hyvällä pelipäällä ottelussa ottaen isoa kiekollista roolia ja oli lähellä tehdä jopa tasoitusmaalin coast to coast tyyliin.

Toinen erä alkoi tuusulalaisten kannalta jäähyillen. Ensin joukkue otti joukkuerangaistuksen vaihtovirheen seurauksena ja pian sen jälkeen Markus Hämäläinen passitettiin pehmeän korkea maila jäähyn seurauksena kärsimään 2+2+10 minuuttista. Jälkimmäisen kaksiminuuttisen aikana Hunters iski jo kolmannen maalinsa ja jälleen asialla oli tutut miehet Jeskasen syöttäessä koko kentän poikkisyötön ja Cichorackin iskiessä suoraan syötöstä ohi poikittaisliikkeessä olleen Nousiaisen.

Minuuttia myöhemmin KJT sai kiekon tolppaan ja erän puolivälin jälkeen Mikael Kivisen laukaus osui Hunters maalin ristikkoon. Seuraavassa vaihdossa ei enää tolpatkaan Huntersia pelastaneet. KJT:n ykköskenttä pelasi vaihdon jossa oli tempo, taito ja tahtotaso priimaluokkaa pakottaen Janne Karvosen minuutin aikana kolmeen huippupelastukseen kunnes ei Karvonenkaan enää pystynyt porvoolaisia pelastamaan Häppölän laittaessa näppärän syötön maalin takaa Otto Leppäselle joka pääsi lähietäisyydeltä tälläämään tuusulalaisille kavennuksen.

KJT lähti päätöserään lopulta maalin takaa-ajoasemasta vaikka Hunters vielä kertaalleen kiekon saikin ylärimaan.

KJT:n musta hetki sattui pahimpaan mahdolliseen paikkaan heti kolmannen erän ensimmäiselle minuutille jonka aikana Hunters myös pelin ratkaisi tekemällä kaksi maalia.

Ensin KJT:n puolustus ei saanut Hunters hyökkääjiä maalin edessä kuriin ja Lari Ariman laukauksen irtokiekkoon pääsi kiinni ensin Tapani Nikkilä joka sai kiekon tolppaan ja sitten Tomi Roukala joka nosti kiekon yli jäissä maanneen Nousiaisen.

Puoli minuuttia myöhemmin Nukarinen kaarteli b-pisteen kaarelle kiekon kanssa ja laukoi rannarin takanurkkaan. Tämä riitti KJT-valmennukselle joka otti aikalisän ja vaihtoi Juuso Hyypän maalille.

Tämä herätti KJT:n taas pelaamaan ja ero pysyi kolmessa maalissa KJT:n painaessa taas vimmalla Huntersin maalille. KJT teki myös pieniä ketjumuutoksia nostaen Reno Goodwinin ykköskenttään ja Häppölän Kivisen ja Joel Närhen rinnalle.

Goodwin sopi heti myös ykkösen laidalle alustaen KJT:n kavennuksen tuoden kovalla vauhdilla kiekon alueelle pelaten sen laitaan Juuso Perttilälle joka piti maaliputkensa elossa nostaen kiekon tarkasti yläriman kautta etuyläkulmaan.

Kolme minuuttia myöhemmin Hunters näytti taas maalinteon tehokkuutta saaden yhden harvoista hyökkäyksistään ja päättäen sen jälleen maaliin. Nikkilä lähetti siniviivalta kovan syötön maalineteen jossa Edgar Lukjanov laittoi mailan lavan väliin ohjaten kiekon Hyypän längeistä sisään.

Loppulukemat 6-3 Huntersille tulivat KJT:n hallinnasta huolimatta. Hunters oli parempi fyysisessä pelissä ja maalipaikkojen tehokkaassa käytössä. KJT:n on pakko saada realisoitua pelin hallinta maaleiksi ja jättää hölmöt virheet puolustuksessa pois.

KJT:n urakka jatkuu ensi viikonloppuna kahtena peräkkäisenä kotiotteluna ensin lauantaina Karhu HT:tä vastaan ja sunnuntaina Tuusulaan saapuu Uleåborg AIK. Lauantainen ottelu alkaa kello 18.00 ja sunnuntain ottelu kello 17.00

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KJT vältti passivoitumisen, mutta jäi silti vain yhteen pisteeseen

KJT pelasi Karhu HT:ta vastaan hyvätasoisen kiekko-ottelun ja ehjän ottelun, mutta lopputuloksena oli vain yksi piste. Karhu pystyi kolmannessa erässä lisäämään pykälän vauhtia lisää nousten tasoihin ja vei rangaistuslaukausten jälkeen ottelun lukemin 2-3.