Uudenmaan taistelussa KJT:lle kunnianpalautus

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 48 Second

KJT:n vaikeudet Porvoon Huntersia vastaan loppuivat maukkaaseen 6-3 (1-1, 3-2, 2-0) voittoon. Paikalliskamppailu oli tunnetasoltaan ja temmoltaan Uudenmaan herruuden arvoinen. KJT:n onnistui johtoasemassa pitää Huntersin viimeisen erän puristus aisoissa ja karata turvalliseen johtoon ennen päätössummeria.

KJT sai keskiviikkoillan ainoassa Suomi-sarjan kamppailussa vastaansa paikallisvastustaja Porvoon Huntersin. Hunters oli voittanut edelliset kuusi Suomi-sarjan kamppailuaan KJT:tä vastaan. Tällä kaudella joukkueet olivat kohdanneet kahdesti Porvoossa, jossa maaliero on ollut porvoolaisten hyväksi 12-6.

KJT:n paidassa debytoi kaksi uutta pelaajaa, hyökkääjä Paul Manushin sekä puolustaja Arttu Savaloja.

KJT:n kunnianpalautuksen alku oli pahin mahdollinen Huntersin päästessä puolentoistaminuutin pelin jälkeen johtoon. Janne Nukarinen nappasi kiekon KJT:n siniviivalla ja riiston jälkeen paineli röyhkeästi maalille maalintekoon.

Tasakentällisin KJT:llä ei muutoin ollut hätää ja Huntersin parhaat paikat tulivat ylivoiman aikana jolloin KJT:n maalilla torjunut Noora Räty joutui esittämään muutamaan otteeseen parastaan nappaamalla pari makeaa patjatorjuntaa.

KJT oli lähellä tasoitusta vain pari minuuttia Huntersin maalista kun Samuli Valviston viivalta lähettämä kaaliperhonen oli yllättää Huntersvahti Janne Karvosen. Tasoitus tuli lopulta erän lopulla Joni Häppölän siniviivalämärin upotessa Huntersin maaliin melkoisen maskin takaa.

Toiseen erään molemmat joukkueet tulivat paremmalla sykkeellä ja temmolla. Heti avausminuuteilla KJT hukkasi jälleen kiekon keskialueella, mutta seuranneesta läpiajosta vain pleksit paukkuivat ohi menneen lämärin kaikuessa hallissa.

Hunters pääsi ylivoimalle parin minuutin pelin jälkeen Markus Rämän joutuessa hieman heppoisesti vihelletystä koukkausjäähystä istumaan. KJT iski kuitenkin alivoimalla kiekonriiston jälkeen Lasse Malon tarjoillessa poikittaissyötön Niki Kailalle, joka tälläsi kiekon ohi Karvosen.

Montaa minuuttia ei tästä ehtinyt kulua kun Joni Häppölä taituroi Hunters viisikon keskeltä kiekon maalinkulmalle josta Valvisto sai putata kiekon vapaasti tyhjään maaliin. Rämällä oli myös oma paikkansa, mutta rystynosto kilahti tolppaan.

Erän puolivälissä Hunters tarjosi KJT:lle paikkaa ratkaista peli ottamalla kaksi todella hölmöä kakkosta. KJT:n ylivoima ei tuottanut tulosta ja Hunters pääsi tasaviisikoin kaventamaan. Erän viimeiset viisi minuuttia olikin maali-iloittelua kolmen maalin muodossa.

Ensin Tapani Nikkilä sai maalinedusruuhkasta painittua kiekon KJT maaliin. Minuutti tästä Reko Riihinen oli terävänä Arttu Savalojan ampuman kiekon irtokaroissa siirtäen KJT:n jälleen kahden maalin johtoon ja vielä ennen erän loppua Hunters oli jälleen vahva maalin edessä Nikkilän tuodessa Huntersin maalin päähän.

Tunteenpalo jatkui kolmannessa erässä ja heti avausminuuteilla KJT:n tehoketju paineli maalintekoon Juuso Perttilän maalatessa Häppölän ja Valviston syötöstä samalla kun KJT:n vaihtoaition luona oli pienimuotoiset painit pystyssä. Huntersin valmennuksella oli osuman jälkeen pitkään asiaa tuomariston kanssa, mutta maali hyväksyttiin.

Koko ottelun agressiivisesti pelannut Markus Hämäläinen kävi tööttäämässä kolmannen erän alussa itsensä kahden minuutin istunnolle ja KJT:n alivoimalle. Hunters oli myös tasakentällisin niskan päällä hakien vimmatusti kavennusta. KJT:n puolustus piti ja kolme minuuttia ennen erän loppua Huntersfanienkin ihon alle päässyt Hämäläinen lähetti rannelaukauksen siniviivalta johon Valvisto sai mailansa väliin ohjaten lopulliseksi ratkaisuksi 6-3 lukemat.

KJT sai makoisan voiton paikallisvastustajasta ja pitkän tauon jälkeen Uudenmaan herruuden. Ottelun hahmo oli Häppölä tehoin 1+3. Perttilä komppasi vieressä tehoin 1+2 ja Valvisto tehoin 2+1. Huntersin tehokkain oli Janne Nukarinen tehoilla 1+2. Ketju Nukarinen, Roukala, Nikkilä iski kaikki Hunterin kolme maalia.

KJT:n kotiottelut jatkuvat jo lauantaina ottelulla HC Indiansia vastaan. Ottelu Talosyke-areenalla alkaa kello 17.00.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KJT helpohkoon voittoon vajaamiehisestä Indiansista

Kaarinan Indians saapui Tuusulaan reilun kentällisen verran vajaamiehisenä. Ottelun tempo ei varsinaisesti noussut päätä huimaavaksi. KJT oli riittävän terävä maalipaikoissaan napaten 3-0 (1-0, 1-0, 1-0) voiton. Indians oli kahden erän ajan terävä maalin edustalla, jonka jälkeen vierasjoukkueen taistelu lopahti.