Ketterä voitti maalintekokilpailun KJT:ta vastaan

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 42 Second

KJT ja Ketterä kohtaavat toisensa kahdesti kahteen päivään. Ensimmäisestä kohtaamisesta tuli maalintekokilpailu, jossa molemmat joukkueet innostuivat hyökkäämisestä ja hylkäsivät kurinalaisen puolustamisen. Maalivahtien painajaisessa kiekonmenetysten ja nopeiden päästä päähän virtaavien nopeiden hyökkäysten jälkeen loppulukemat kirjattiin Ketterän hyväksi lukemin 5-7 (1-1, 3-4, 1-2).

KJT pääsi aloittamaan ottelun heti ylivoimalla Ketterän saadessa jo puolentoistaminuutin pelin jälkeen jäähyn. Vaikka ylivoima ei tulosta tuonut, oli ottelun alku kuitenkin kotijoukkueen hallinnassa.

Tuusulalaiset myös avasivat maalitilin Sami Häkkisen maalilla. KJT:n ottama joukkuerangaistus erän lopussa koitui kuitenkin kohtaloksi ja Joni Suutarin napakka rannari toi Ketterän tasoihin sekunttia ennen erätaukoa.

Toiseen erään KJT:lla oli käynnistysvaikeuksia, ja joukkue teki karmeita hazardeja omassa päässä. Heti ensimmäisellä minuutilla Rudolfs Maslovskis pääsi katkaisemaan KJT:n alueella syötön ja karkasi maalintekoon.

KJT:n tasoitusmaalissakin tuusulalaisten hyökkäykseenlähtö oli jokseenkin ontuva, mutta sopivilla pompuilla kiekko saatiin hyökkäysalueelle jossa Mergim Maxhuni löysi sopivasti yksin maalin eteen unohdetun Mikael Kivisen ja tämä pääsi iskemään KJT:n tasoihin.

Maali tuntui herättävän hetkeksi kotijoukkueen ja KJT:n vahva vaihe toi KJT:lle kaksi maalia Samuli Valviston ohjatessa maalin edestä Markus Hämäläisen laukauksen maaliin ja Otto Leppäsen laukoessa neljännen maalin napakalla rannarilla juuri Ketterän jäähyn päättymisen jälkeen.

Kahden maalin johdossa KJT puolestaan menetti täydellisesti otteensa ja Ketterä pääsi helposti tasoihin kun KJT:n pelistä puuttui kurinalaisuus ja joukkueen eteen uhrautuminen puolustuksessa. Maslovskis pääsi vapaasti ohjaamaan takatolpalta kavennuksen ja Juho Mätön tasoitusmaalissa KJT:n maalin edessä oli sopivasti ruuhkaa hankaloittamaan Juuso Hyypän työskentelyä.

Ketterän tasoituksen jälkeen KJT:n valmentaja Jarmo Räihä yritti herätellä joukkuettaan vaihtamalla Noora Rädyn maalille. Ottelu tasoittui hetkeksi, mutta Nicolas Ulessin jäähyn aikana Ketterä pääsi livahtamaan 5-4 johtoon Jesse Ryhäsen rannelaukauksen upottua etuyläkulmaan.

Ketterän maalivahti Aleksi Hohti antoi vielä KJT:lle ylivoimamahdollisuuden erän viimeisellä minuutilla hölmöllä estämisjäähyllään.

Sekava maalintekokilpailu jatkui kolmannessa erässä ja vauhtia ja tilanteita riitti yleisön ihmeteltäväksi. Valmentajat tuskin olivat yhtä riemuissaan. Ketterä siirtyi 10 minuuttia ennen päätöserän loppua kahden maalin johtoon Jevgeni Solovievin iskiessä Jere Lifländerin laukauksen irtokiekon sisään.

Yksi vaarallinenkin tilanne nähtiin, kun koko ottelun oikutellen toiminut KJT:n vaihtoluukku avautui KJT:n Markus Hämäläisen ja Ketterän Jesse Ryhäsen rysähtäessä luukkua päin kaksinkamppailutilanteessa. Molemmat miehet keräilivät hetken, mutta pystyivät jatkamaan peliä.

Sen jälkeen Ketterä järkevöitti ja tiivisti puolustuspeliään ollen ensimmäinen joukkue ottelussa jonka puolustamisesta löytyi ajatusta. KJT:lla meni miltei ottelun loppuun murtaa Ketterän puolustus kun KJT sai pitkän pyörityksen Ketterän maalille. Jami Jokela toimitti kiekon maalille ja Paul Manushin hakkasi kavennuksen maalin edestä.

Heti keskialoituksen jälkeen Räty joutui venymään maalillaan läpiajon torjuntaan ajatuksen karatessa KJT:n miehistöltä heti maalin jälkeen. Enempää maaleja ei KJT pystynyt tekemään ja loppulukemat 5-7 iski tyhjään maaliin Jesse Lindsten.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran jo lauantaina Imatralla. KJT:n viimeinen kotipeli ennen joulutaukoa on viikon päästä lauantaina 12. joulukuuta jolloin IPK saapuu vierailulle.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Maunulan lukiosta vihdoin Helsingin koulukaukiksen ykkönen

Helsingin lukioiden koulukaukiksen mestaruuteen pelasi itsensä tällä kertaa Maunulan lukio joka sai vihdoin voiton parin loppuottelun tappion jälkeen. Pohjois-Haaga taipui äärimmäisen tiukassa finaalissa.