KJT:n loppukiri riitti vain yhteen pisteeseen

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 55 Second

KJT:n isännöidessä Nokian Pyryä, pelasivat joukkueet kaksijakoisen ottelun. Heikon avauserän jälkeen Pyry vei toista erää ja KJT kiri tasoihin kolmannessa erässä. KJT:lle jäi kolmen maalin takaa tasoihin noususta käteen vain yksi piste Pyryn viedessä voiton jatkoajan jälkeen lukemin 3-4 (0-0, 0-3, 3-0, 0-1).

Ottelun avauserä ei tarjoillut vielä jääkiekkoilun juhlaa. Etenkin ensimmäinen kymppi oli äärimmäisen sekavaa kiekkoilua täynnä keskialueen kiekonmenetyksiä. Peli alkoi avautumaan hieman erän edetessä ja kotijoukkue KJT:lle siunaantui ottelun ensimmäinen hyvä tilanne Samuli Valviston päästessä kokeilemaan suoraan Reno Goodwinin syötöstä.

Heti perään Paul Manushin otti kaksiminuuttisen ja Pyry pääsi pyörittämään ylivoimaa. Heti ylivoiman aluksi vielä alkukaudesta KJT:ssa kiekkoillut Jami Jokela pääsi laukomaan tolppaan. Myös toinen ex-KJT Joni Häppölä oli vireessä päästen kertaalleen läpiajoon avauserässä. Myös KJT:llä oli paikkansa parhaimpana Reno Goodwinin läpiajo avauserän lopussa.

Toisessa erässä Pyry oli tyly vierailija ja karkasi heti erän alussa näyttäen jo hetkellisesti ratkaisevan ottelun. Ensin Topi Salmela kiepautti vanhanaikaisella Pyrylle avausmaalin. Heti perän Pyry pääsi ylivoimalle, jota sen ei kauaa tarvinnut pyörittää kun Juha Korkeamäki pääsi tälläämään suoraan Antti Hildenin syötöstä kiekon maaliin.

Pyryn maalit veivät hieman tuusulalaisten pelihaluja ja KJT:n oli vaikeaa päästä hyökkäysalueelle ja Juha Taponen saikin olla melko rauhassa maalillaan. Hieman ottelun puolivälin jälkeen Eemeli Sormunen sai virittää rauhassa rannarin, joka sujahti tarkasti etuyläkulmaan.

KJT sai erän lopulla pitkästä aikaa mylläkän Pyryn päätyyn Manushinin ajaessa röyhkeästi maalille, mutta kiekkoa ei saatu hyvästä yrityksestä huolimatta survottua maaliin asti. Seuraavan aloituksen jälkeen Joel Närhi pääsi laukomaan yllättävän laukauksen ruuhkan takaa, mutta tolppa pelasti Pyryn.

Kolmatta erää hallitsi KJT yhtä selvästi, mitä Pyry hallitsi toista erää. Reko Riihinen ja Reno Goodwin olivat vuoronperään ensimmäisen kympin aikana karkumatkalla Pyryn puolustukselta, mutta vielä tässä vaiheessa viimeistelyssä oli parantamisen varaa.

Lopulta hieman erän puolivälin jälkeen Riihinen sai palkintonsa maalin muodossa. Rannelaukaus suoraan hyökkäyspään aloituksen jälkeen osui matkalla Taposeen ja lirui hiljalleen maaliviivan yli. Hetkeä myöhemmin Goodwin oli jälleen karkumatkalla ja tätä jouduttiin rikkomaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Myös Goodwin onnistui saatuaan riittävästi harjoitella maalintekoa ja KJT oli nopeasti tullut maalin päähän.

KJT:n kiri lopulta tasoihin asti päästyään pyörittämään ylivoimaa ottelun lopussa. Samuli Valvisto punnersi väkisin maalille ja nosti kiekon maalin kattoon. KJT:n vahva ote säilyi loppuun asti, mutta lisämaaleja ei tullut ja ottelu eteni jatkoajalle. Pieni tauko tuli KJT:n kannalta huonoon paikkaan ja joukkueen paukut tuntui jääneen varsinaiselle peliajalle.

KJT:n maalilla Sami Nousiainen joutui venymään heti ensimmäisillä sekunneilla Antti Hildenin päästyä nokikkain Nousiaisen kanssa. Pyry loi jatkoajan ensimmäisellä minuutilla tukuttain hyviä paikkoja. Lopulta ajassa 60:54 Juha Korkeamäki ratkaisi ottelun ohjaten maalinkulmalta Hildenin syötön maaliin.

KJT:n maalilla torjuntavuoron Juuso Hyypän ja Noora Rädyn poissaollessa saanut Nousiainen torjui lopulta 33 kertaa. KJT:n pisterohmu oli lopulta Goodwin tehoilla 1+1. Pyryn Antti Hilden nousi lopulta kahden syöttöpisteen myötä yksinään Suomi-sarjan pistepörssin kärkeen. Pyry alkaa olla melko varma runkosarjan kakkonen kauden lähetessä loppuaan. KJT taistelee seitsemännestä sijasta ja on tehnyt hyvän pesäeron pudotuspeliviivaan.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KOOVEE:n jatkoajan salamamaali ratkaisi voiton kohtalon Tuusulassa

KJT kohtasi runkosarjan toiseksi viimeisessä kotiottelussaan KOOVEE:n. KJT oli otteluun lähtiessä pudotuspeliviivan päällä kahdeksantena KOOVEE:n vaaniessa kaikkein lähimpänä sijalla yhdeksän.Yhden kauden tasaisimmista peleistä ratkaisi lopulta jatkoajan ensimmäisellä minuutilla KOOVEE vieden kaksi pistettä lukemin 2-3 (1-1, 1-1, 0-0, 0-1).