Lähde kannatusmaksulla mukaan onnittelujulkaisuun

Bewe

Moi!

 

Ågelissa nähtiin lauantaina kaikkien aikojen jääpallotapahtuma, jota oli todistamassa yli 4000 katsojaa. Mediamylläkkä bandyfinaalin ympärillä oli ennennäkemätöntä.

 

Seuraavaksi tarkoituksena on tehdä A5 kokoinen neliväri onnittelujulkaisu, johon pääsee omalla tai yrityksen nimellä mukaan 20 euron kannatusmaksulla. Kannatusmaksun voi maksaa tilinumeroon FI4120661800066719, saajana Bewe (uuden Suomen Mestarin Botnian yhteistyöseura). Julisteen painosmäärä on 3000 kappaletta ja julkaisu lähtee ensi viikolla painoon.

 

Tarvittaessa lähetämme laskun. Kassan karttuessa joukkue lähtee Itämeren aalloille. 

Terv. Teukka, 9 kultaa kaukiksessa ja 1 jääpallossa.

Next Post

Hämeenkylä juhli ylä-asteiden koulukaukismestaruutta

Keskiviikkona pelattiin kevään 2016 Helsingin ylä-asteiden koulukaukisfinaalit. Pronssiottelussa vastakkain olivat Tehtaanpuisto sekä Pohjois-Haagan yhdeksäs luokka. Finaalissa mestaruuden ratkoivat Hämeenkylä ja Haagan peruskoulu.