Api Ulander
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Kuvassa ovat takarivissä vasemmalta oikealle: Timo Helenius, Harri Kouhia, Kari Perttilä, Markku Tinttunen, Ossi Hietanen, Aimo Korventausta, Rainer Nordfors, Kari Dillemuth ja Hannu Rokkonen. Eturivissä vasemmalta oikealle: Jari Teerihalme, Markku Saturo, Jussi Otsomaa, Jyri Rautakoura, Tapio Hopponen, ja kapteeni Risto Kajanne. Kuvasta puuttuvat Harri Hakulinen ja Ismo Ilveskoski. T. Teukka2

Sarja pelattiin 2 lohkossa, 2 kertaisena sarjana ( Etelä-Suomi ja Muu Suomi). Pelit alkoivat marraskuussa 2023 ja päättyivät finaaliturnaukseen 13.4. 2024 Campossa.
Bewen ainoa tavoite oli kirkastaa viime vuoden prossi kirkkaammaksi mitaliksi. Saimme uusia pelaajia omasta 60v ja sen myötä lisää liikettä ja varmuutta.
Bewe voitti oman alkulohkonsa ilman tappioita yhdellä tasurilla, toinen jatkoon päässyt oli sc Sähly. Toisesta lohkosta jatkoon menivät MaHa Mikkelistä( puhtaalla pelillä) ja MänU  Mäntästä.
Välierässä vastaan tuli MäntU, joka on ollut meille aiemmin aina hankala vastustaja, niin myös tälläkin kertaa. Bewe hallitsi peliä aika suvereenisti, mutta MäntU sumputti hyvin maalin edustan. Yksi maali saatiin kuitenkin tehtyä, eikä hienommin kuin ilmaveivillä maalin takaa(Teeri). Ilmaveivi on nähtävillä myös säbäliiton sivuilla. Se maali riitti voittoon vaikka kaverilla oli tuhannen taalan paikka viimeisellä sekunnilla, onneksi Jussi Olkinuora maalissa hoiti sen.
Finaalivastustajaksi nousi sitten Sähly, joka yllätti MaHan viime hetken maaleillaan 3-2.
Sählyn kanssa on vuodesta toiseen tahkottu tasaisia pelejä, sarjassa peittosimme heidät 5-1 ja 4-2.
Finaali alkoi kyttäillen ja virheitä välttäen. Saimme 1 erän lopulla jäähyn ja Sähly teki maalin pienen oman pään sähläyksen johdosta.
Toisessa erässä pääsimme peliin hyvin mukaan ja teimme pari maali(Harri ja Ribis). Kolmas erä oli meidän hallintaa ja erän lopussa sinetöityi peli oikealla pommivedolla( Teeri) suoraan syötöstä.
Meidän 65v pelimme perustui koko kaudella hyvään puolustuspeliin ja finaalipeleissä hyviin yksilösuorituksiin. Ansaittu 3-1 voitto ja Suomen mestaruus 2024.
Kiitos ja kumarrus koko jengille

Ribis (joukkueen PrimusMotor) tämä on Teukan lisäys

PSST!
Bewen 60v joukkue ei yltänyt tällä kaudella mitalipeleihin. Dalmac vei 60v Suomen mestaruuden.