Bewe TuusKi palaa kotijäälle!

Bewe
0 0
Read Time:30 Second

Bewe TuusKin joulutauko on ohi myös kotiotteluiden osalta ja huomenna mennään taas Tuusulassa täydellä tohinalla!

Vieraaksi saapuu Porvoon Hunters kauden viimeiseen Uudenmaan paikallisderbyyn. Voitot paikallistaistoissa on 3-2 Huntersille ja pisteet kauden keskinäisistä 8-7 porvoolaisille. Bewe TuusKi avasi kevätkauden kahdella vierasottelulla joista irtosi voitto ja tappio. Tuusulalaiset ovat sarajataulukon kymmenentenä 2 pistettä pudotuspeliviivasta. Hunters on sarjataulukon kuudes neljä pistettä Bewe TuusKin edellä.

Ottelu alkaa kello 18.45 ja liput otteluun maksavat 12 euroa. Tervetuloa kannustamaan Bewe TuusKi kohti pudotuspelejä!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Tiukka ja fyysinen vääntö jätti Bewe TuusKin yhteen pisteeseen

Bewe TuusKi oli aloittanut joulutauon jälkeen pudotuspelipaikan metsästämisen yhHdellä voitoll ja yhdellä tappiolla. Ensimmäisessä joulutauon jälkeisessä kotiottelussa Porvoon Huntersia vastaan joukkueella oli mahdollisuus nostaa itsensä viivan päälle. Bewe TuusKi taisteli hyvin ollen kaksi jälkimmäistä erää kuskin paikalla, mutta valitettavasti maalin teko tyssäsi ensimmäisen erän jälkeen. Kauden viimeisestä Uudenmaan paikalliskamppailusta pisteet […]