Happy Botnia Bandy Weekend

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

Botnian nuori joukkue taistelee runkosarjan voitosta kun kauden puoliväli on jo ylitetty. Botnia on menettänyt pisteitä vain kahdessa ottelussa ja on yhdessä Veiterän kanssa pienellä karkumatkalla ja vaikuttaakin siltä, että bandyliigan voitto ratkaistaan näiden kahden joukkueen välillä.

 
Jääpallon superviikonloppu 31.1-1.2 onkin Botnialle merkittävä, sillä viikonlopun herkkupalana pelataan sunnuntaina kärkiottelu Botnian ja Veiterän välillä. Huippuottelu jota kukaan jääpallon ystävä ei halua jättää väliin!

Botnian vahvuutena on ollut tiivis puolustus joka on päästänyt ylivoimaisesti vähiten maaleja liigassa. Botnian hyökkäys on puolestaan iskenyt neljänneksi eniten maaleja. Hyökkäyksen kärkinimenä on toiminut joukkueen kapteeni Teemu Määttä, joka 29 pisteellään on pistepörssin toisena heti Akilleksen Sami Laakkosen jälkeen. Teemu on tällä kaudella murtautunut myös A-maajoukkueeseen. Tuomas Määttä puolestaan on 14:sta maalilla maalipörssin viides. Botnian tämän kauden hankinnat ovat myös onnistuneet hyvin. Varkaudesta siirtynyt Jimi Heinonen on iskenyt seitsemän maalia ja HIFK:sta Botniaan takaisin palannut Mika Liikanen kuusi maalia. Myös Niklas Johansson ja Tomi Herranen ovat rikkoneet viiden maalin rajapyykin.

Jälkipelejä voi jatkaa Botnian kotisivuilla www.botnia69.kotisivukone.com sekä Botnian facebook sivuilla. Botnian kotisivuille päivitetään Pekka Huovilan kuvagalleriat Botnian otteluista, kotiotteluiden otteluraportit. Botnian kotiotteluiden maalikoosteet ja pelaajahaastattelut löytyvät Botnian youtube tililtä. Botnian sivut ovat myös paras tapa seurata Botniaa koskevaa uutisointia.

 

La 31.1. klo 15.00 Botnia vs JPS, Jyväskylä
JPS on viime kauden Bandyliigan hopeajoukkue
 
Kärkikamppailu
Su 01.02. klo 13.00 Botnia vs Veiterä, Lappeenranta
Veiterä voitti 11.1. TV-ottelussa Suomen Cupin,
 
Paikkana tuttu Oulunkylän tekojää.
 
Tule viikonloppuna kannustamaan Botnia voittoon ja kohti finaalia.
 
Menossa jääpallon 105. kausi. Sunnuntaina 15.3. pelataan Bandyliigan Finaali, joka tulee suorana TV-2:sta
 
Tammikuun pelaajalle uusi Hyndai henkilöauto käyttöön helmikuuksi
 
Paljon oheisohjelmaa. Lauantaina voi katsoa matsia pääkatsomon edestä kaksikerroksisesta VIP-SAUNA bussissta ja nauttia virvokkeita. Vielä on saunassa muutama paikka vapaana. Lippu Vippiin maksaa 30 €, sisältäen juotavat, saunaruuan, pyyhkeen, saunan ja paljun ja lämpöiset katsomotilat. Ulkona voi käydä paljussa. www.vipsauna.fi
 
Sunnuntain matsissa puoliajalla viihdyttää Hepa's trio. Koko matsin ajan on lapsille poniratsatusta ja hevosajelua
 
Tämän vuoden otteluissa järjestettävien arpajaisten pääpalkinto Honda NXC50 Vision (mopon arvo 2390€). Mopo arvotaan kevään viimeisessä ottelussa. Jokainen arpa voittaa enemmän kuin maksaa.
 
Tule ajoissa niin vältyt ruuhkalta
 
Lue tapahtumasta lisää  www.bewesport.fi tai botnia69.kotisivukone.com
 
Ottelun isäntänä B&B Sport Cafee
 
Tervetuloa!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi voitti neloskentän tehoilla kolmoserän romahduksesta huolimattaa

Bewe TuusKin hurja kevät näytti saavan jatkoa ottelussa Kaarinan Indiansia vastaan tuusulalaisten vietyä kahta ensimmäistä erää miten tahtoi. Romahdus koitti kolmannessa erässä ja Bewe TuusKi oli lähellä hukata johtonsa. Neloskentän tehoilta toi lopulta tuusulalaisille neljännen kerran peräkkäin täydet kolme pistettä.