Bewe TuusKi voitti neloskentän tehoilla kolmoserän romahduksesta huolimattaa

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 39 Second

Bewe TuusKin hurja kevät näytti saavan jatkoa ottelussa Kaarinan Indiansia vastaan tuusulalaisten vietyä kahta ensimmäistä erää miten tahtoi. Romahdus koitti kolmannessa erässä ja Bewe TuusKi oli lähellä hukata johtonsa. Neloskentän tehoilta toi lopulta tuusulalaisille neljännen kerran peräkkäin täydet kolme pistettä.

Sarjataulukossa jo viidenneksi kivunnut Bewe TuusKi sai keskiviikko iltaan vieraita Kaarinasta kun sarjassa viimeistä edellisenä ollut Indians saapui testaamaan kotijoukkueen kovaa kevätvirettä. Joulutauon jälkeisestä kuudesta ottelusta Bewe TuusKi oli kerännyt kolmetoista pistettä. Bewe TuusKi oli äärimmäisen tasaisessa sarjassa viidennestä sijasta huolimatta vain pisteen verran pudotuspeliviivan päällä.

Ottelun alku oli hidastempoinen, mutta Bewe TuusKin hallinnassa. Heti avausminuutilla Indians otti jäähyn ja ylivoiman ensimmäinen tilanne oli lähellä johtaa maaliin, mutta kiekko jäi Indiansin maalivahti Niklas Saarisen varusteisiin. Loppu ylivoima, kuten myös viiden minuutin kohdalla saatu ylivoima oli heikkoa.

Indiansin päästessä peliin paremmin mukaan, ottelu muuttui vauhdikkaaksi kiekkoiluksi jossa mentiin päästä päähän vauhdilla ilman suurempaa järkeä. Bewe TuusKi puolusti paremmin ja Sami Nousiainen Bewe TuusKin maalilla helpommalla mitä virkaveli Saarinen toisessa päädyssä.

Lopulta Bewe TuusKin harjoiteltua pariin otteeseen ylivoimaa, ottelun kolmas ylivoima tuotti tulosta Joni Häppölän laukoessa ranteella kiekon ohi Saarisen pitkän ja vaarallisen oloisen pyörityksen jälkeen.

Maalin jälkeen Bewe TuusKi hallitsi peliä täysin Indiansin jäädessä jalkoihin, mutta maalinteko osoittautui useista hyvistä paikoista huolimatta vaikeaksi.

Erän viimeisellä minuutilla Bewe TuusKi joutui vielä alivoimalle, mutta kiekko oli siitä huolimatta suurimman osan viimeisestä minuutista Bewe TuusKin hallussa. Tuusulalaisilla oli vielä viime sekunneilla hyvä paikka johdon lisäämiseen, mutta Joonas Saaren laukaus meni yli Indians maalin.

Toiseen erään jatkuneen ylivoiman ansiosta Indians sai heti erän alkuun pari maalipaikkaa, mutta tultuaan täysilukuiseksi Bewe TuusKi nappasi itselleen ottelun hallinnan ja dominoi erän ensimmäiset 15 minuuttia.

Jokainen kentällinen pystyi vuorollaan luomaan huippupaikkoja Indiansin maalille. Ensin neloskenttä oli lähellä maalintekoa Saarisen haparoidessa hieman torjunnassaan, mutta kiekko osui tolppaan. Joni Häppölä oli lähellä maalintekoa harhautettuaan Saarisen ulos tilanteesta, mutta Indians puolustus pääsi sen verran mailoineen väliin, ettei Häppölä saanut pyöräytettyä kiekkoa vanhanaikaisella tyhjään maaliin. Heti tämän jälkeen Valtteri Virkkusen kenttä pääsi kolmella nollaa vastaan hyökkäämään, mutta Samuli Sorsan laukaus ei mennyt edes maalia kohden.

Neloskentällinen vastasi Bewe TuusKin erän molemmista maaleista Mergim Maxhunin iskiessä molemmat. Ensin lämärillä heti siniviivan jälkeen ja tämän jälkeen laukomalla kiekon suoraan Reko Riihisen syötöstä tarkasti tolppaa hipoen Indians verkkoon.

Indians sai viisi minuuttia ennen erän loppua ainoan pyörityksensä, mutta Nousiainen nappasi useita huipputorjuntoja vielä selällään maatenkin.

Bewe TuusKi painui näin erittäin ansaitusti 3-0 johdossa viimeiselle erätauolle vaikka paikkoja olisi ollut tuplata johto.

Kolmannen erän alkuun Indians sai ylivoiman ja käytti sen myös hyväkseen. Vertti Virtaniemen kavennus käänsi myös ottelun kulun täysin päälaelleen ja Bewe TuusKi oli suurissa vaikeuksissa myös tasakentällisin. Toisen maalinsa Indians sai onnekkaasti Virtaniemen laukoman kiekon kimpoillessa Bewe TuusKin puolustajien luistimista ohi Nousiaisen. Bewe TuusKin kolmannen erän paniikin täydensi Henri Turusen tekemä tasoitusmaali. Näin Bewe TuusKin kolmen maalin johto oli kadonnut ennen kolmannen erän puoltaväliä.

Bewe TuusKi sai kasattua rivinsä tasoitusmaalin jälkeen ja ylimääräinen panikointi loppui. Bewe TuusKin pelastus oli tänään neloskenttä joka värkkäsi myös Bewe TuusKin voittomaalin Niki Kailan iskettyä Riihisen syötöstä.

Loppuerän Bewe TuusKi pystyi pelaamaan hyvin johtoasemassa ja pitämään Indiansin riittävän kaukana tasoitusmaalin teosta.

Eikä ottelua ilman ykköskentän maalia. Tällä kertaa Riho Embrich syötti seitsemän sekunttia ennen loppua Juuso Perttilälle joka pääsi viimeistelemään loppunumerot 5-3.

Bewe TuusKille neljäs peräkkäinen voitto ja sijoitus pudotuspeliviivan paremmalla puolella vankistui. Bewe TuusKin edellä neljäntenä oleva Hunters on enää kahden pisteen päässä.

Mergim Maxhunin kahden maalin lisäksi Markus Hämäläinen ja Reko Riihinen saalistivat kaksi syöttöpistettä. Nousiaiselle kirjattiin lopulta 34 torjuntaa.

Bewe TuusKi matkustaa ensi viikonloppuna Imatralle Ketterän vieraaksi. Seuraava kotiottelu on 11. helmikuuta kun sarjan johtopaikkaa havitteleva FPS saapuu Tuusulaan. Ottelu alkaa kello 18.45, tervetuloa kannustamaan Bewe TuusKi voittoon!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKin tammikuun pistepörssi

Bewe TuusKin tammikuun pistepörssi: