BEWE SIIPIRIKKONAKIN KOVA VIERAILIJA

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 57 Second

Bewe matkusti Turkuun runkosarjan viimeiseen vierasotteluunsa ilman loukkaantunutta Janne Kuuslaa, olkapäätään potevaa legenda Risto Salmista, kättään parantelevaa Aleksi Rantalaista, vakavasti loppu kesällä loukkaantunutta Panu Siivikkoa ja pelikiellossa olevaa raketti Jonne Vaahteraa.  Kaikki nämä em. herrat nähdään tositoimissa ensin viikon loppuna, kun EPa Varkaudesta tulee odotetulle visiitille Kotkan Pesään. Bewe vieraili näin ensimmäistä kertaa Turun uudessa upeassa Kupittaan pyhätössä. Kyllä Pyrkivällä on mahtava kotihalli. Rokki raikaa ja kuuluttaja on a-luokkaa ja yleisöä vajaat 100 maksanutta.

 

Bewe ihmetteli stadilaiseen tätä tyyliin reilun minuutin turkulaisten paikkoja ja menoa, laitamalla sinisen ensimmäisen kerran Pyrkivän rysään kun kello näytti aikaa 1.16. Asialla Lahden ikimyyrä Nikolai Simonen, Martinlaakson mahtimiehen Sami Luodon syötöstä. Häppölä vastasi ensimmäisen erän toisesta osumasta Henri Lukkarisen ollessa tarjoilijana. Kolmas maali meni kapteeni Juhani Holman nimiin, passaajana oli uutta tulemista tekevän, parista leikkauksesta toipunut Tommi Heinonen.
Ensimmäinen erä stadilaisille 0-3.

Toinen erä oli pelkkää kaukalopallonäytöstä a'la Bewe, maalintekijöinä Sami Luoto ja Nikolai Simonen 2 kertaa, kerran asialla olivat Juhani Holm sekä Lauri Penttinen. Syöttötilastoja kaunistelivat Olli Pelkonen ja Sami Häppölä 2 syötöllä sekä keran Henri Lukkarinen ja Lauri Penttinen. Erä pääkaupungin ylpeydelle murskaavasti 1-7.

Kolmas erä olikin sitten pakkopullaa ensin jännitettiin kestääkö aamulla Tomaatin parsimat Lukkarisen luistimet, ne kestivät, mutta yllätyksen tekivätkin illan tehokkaimman hyökkääjän  Penttisen luistimien terän katkeaminen. Näitä terän katkeamisia on tälle kaudelle sattunut puolenkymmentä ja kaikki liikaa. Erä niukasti Bewelle 3-5. Piristäviä otteita esitti varjossa pitkään ollut Harri Hautajoki tekemällä 2 kaappia. Muuta kerrottavaa kolmannesta erästä juuri ei ollut. Maalissa pelasi hyviä otteita koko kauden esittänyt Rolf von Hedenberg. Päivän juhlakalu, 400. pelatun ottelun rajan rikkonut Mika Hämäläinen tyytyi aukomaan vain vaihtopenkinkin porttia. Tosiasiassa Bewellä on liigan kovin ja tasavahvin maalivahti kaksikko. Rutinoitunut Hämäläinen
on 3. pelaaja, joka on rikkonut 400. pelatun ottelun rajan ja on vain muutaman ottelun päässä Hannu Suorsasta. Sami Häppölä johtaa Hämäläisen harmiksi tuota tilastoa ja voikin olla, että Hämäläinen ei koskaan saavuta ykköspaikkaa. Hämäläistä kaivertaa kaksi välivuotta, jolloin jäi väliin n. 70 ottelua. Mutta iloa tuo elämään sinä aikana syntyneet lapset, joista toisella yrittämällä tuli kaksoset ensimmäisen lisäksi.

Niin kuin tuossa alkumetreillä tuli ilmi, että sairastupalaiset ym. kieltolaiset  palaavat pelaavaan kokoonpanoon jo ensi viikonloppuna, niin voidaan sanoa Bewen olevan valmiina pudotuspeleihin. Ensi viikonloppuna Bewellä on mahdollisuus varmistaa paikka kahden parhaan joukossa, raatelemalla EPa, jolle tällä kaudella ollaan jo kahdesti hävitty.
Tätä kahden parhaan joukkoon pääsemistä auttoi paljon Kärppien yllätys tappio kotonaan RB-Oululle. Tarjolla lienee myös piikkipaikka.

Mitäs sanotte 1. kenttä Häppölä, Lukkarinen, Vaahtera, Antikainen ja Salminen, 2. kenttä Simonen, Pelkonen, Penttinen, Luoto ja Holm, 3. kenttä Siivikko, Torkkola, Hautajoki, Heinonen ja Rantalainen. Ja mihin kenttään vain voi heittää puolustukseen Janne Kuuslan ja hyökkäykseen Niko Hermusen. Voi olla, että paljon peliaikaa koko kauden aikana saaneiden nuorten Toni
Barkin, Ville Gallen ja Ari Oksasen peliaika vähenee rajusti. Päivän kunto ratkaisee maalivahti tilanteen. Nyt on kerrankin valmennusjohdolla materiaalia, mistä valita eri variaatioita. Toivotaan vain ettei enää tule tälle keväälle lisää sairastapauksia, joita on riittänyt tällä kaudella omiksi tarpeiksi. Niin muuten loppulukemat oli Turussa 4-15.

Ensi lauantain Veikkauksen tulosvetokohdeottelu alkaa klo 15.45.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe – EPa 12-6 (5-0, 3-4, 4-2)

Bewe varmisti suoran etenemisen Kaukalopalloliigan välierävaiheeseen kaatamalla Enson Pallon Kotkanpesässä. Sijoittuminen kahden parhaan joukkoon on nyt saletti. Runkosarjan voitto on vielä teknisesti auki, mutta kotiedun takaamiseksi kauden loppuun asti helsinkiläisille riittää piste jäljellä olevasta kahdesta pelistä.