Kaukalopalloliiga 2007-08

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Kaukalopalloliigaseurat päättivät perjantain 11.5. kokouksessaan puheenjohtajansa Paavo Kyröläisen johdolla perustaa elokuussa oman organisaationsa Kaukalopallon SM-liiga ry:n, joka liittyy uuteen liigajoukkueiden kannattamaan yhdistyneeseen Suomen Kaukalopalloliittoon.
Kaukalopalloliiga pelataan kaudella 2007-08 mahdollisesti 10 joukkueen voimin. Uusina seuroina liigaan tullee Devils Kuopiosta ja Lieksan Into. Muut liigassa pelaavat ovat seitsemän Suomen Mestaruutta voittanut Bewe Sport, 2000-luvun toinen kestomenestyjä Porin Kärpät, raumalainen UKP, uusine taustavoimineen Turun Pyrkivä, taustoiltaan myös uusiutunut Blue Ball Rovaniemeltä,  RB-Oulu, RB-93 Lappeenrannasta ja vielä ilman mitalia pelaava EPa Varkaudesta.

Kaukalopalloliigan 18. kausi käynnistyy la 29.9. Runkosarja pelataan kaksikertaisena ja pudotuspeleihin menee kahdeksan parasta joukkuetta. Mikäli joukkueita on 8, niin runkosarjan lisäksi pelataan kahdessa 4 joukkueen lohkossa kaksinkertaiset välisarjat ja vastaavasti 9 joukkuetta, niin 3 kolmen joukkueen lohkoa.

Puoli- ja välierät pelataan paras viidestä ja loppuottelut paras seitsemästä systeemillä. Pronssiotteluun tarvitaan yksi ottelu.
Kymmen joukkueen sarjassa 2 viimeistä pelaa tarvittaessa tasonmittauskarsintaottelut kahden divisioonan parhaan joukkueen kanssa.
Runkosarja päättyy tammikuun lopussa ja pudotuspelit alkavat la 2.2. ja Suomen Mestari on selvillä viimeistään la 5.4.

Ennen liigakauden alkua joukkueet kokoontuvat Varkauteen 8.-9.9. perinteiseen liigaturnaukseen. Turnauksen yhteydessä koulutetaan erotuomarit, tarkkailijat ja otteluvastaavat.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Krokettia kaivopuistossa

Bewe Sport järjestää yhdessä Herttoniemen Krokettikerhon ja Suomen Krokettiliiton kanssa Krok'n Roll -nimisen krokettiturnauksen. Puupallot pyörivät nurmella Kaivopuistossa lauantaina 9. kesäkuuta.