LIEKSAN INTO JA DEVILS KUOPIO KAUKALOPALLOLIIGAAN

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Kaukalopalloliiga pelataan kaudella 2007-08 10 joukkueen voimin. Uusina seuroina liigaan tulee Devils Kuopiosta ja Lieksan Into. Muut liigassa pelaavat ovat seitsemän Suomen Mestaruutta voittanut Bewe Sport, 2000-luvun toinen kestomenestyjä Porin Kärpät, raumalainen UKP, uusine taustavoimineen Turun Pyrkivä, taustoiltaan myös uusiutunut Blue Ball Rovaniemeltä, RB-Oulu, RB-93 Lappeenrannasta ja vielä ilman mitalia pelaava EPa Varkaudesta

 


 
Kalakukkokaupungissa Kuopiossa tahtipuikkoa heiluttava Jari Similä uskoo Devilsien pitkäntähtäimen suunnitelmaan vakiinnuttaa kuopiolaisten liigapaikka: "Tokkopa pelaamme vain kahta kautta, niin kuin edeltäjämme 90-luvun alussa pelannut KPS Dynamo ja vähän myöhemmin siipiensä kestävyyttä kokeilutta Kuopion Kaukalopalloa." Samoilla linjoilla on myös Lieksan Innon, kaikki kaikessa oleva Herkko Sottinen: "Onhan täältä itärajalta tullut ja mennyt ennenkin liukkaasti liikkuvia ryhmiä RB-Kuhmosta Susirajan Palloon, mutta me tulemme jäädäksemme ja antamaan omat mausteet suomalaiseen kaukalopalloon." Into pelaa pari kotiotteluaan Nurmeksessa ja Kuhmossa.
 
Kaukalopalloliigan 18. kausi käynnistyy la 29.9. Runkosarja pelataan kaksikertaisena ja pudotuspeleihin menee kahdeksan parasta joukkuetta. Puoli- ja välierät pelataan paras viidestä ja loppuottelut paras seitsemästä systeemillä. Pronssiotteluun tarvitaan yksi ottelu. Kaksi viimeistä pelaa tasonmittauskarsintaottelut kahden divisioonan  parhaan joukkueen kanssa. Runkosarja päättyy tammikuun lopussa ja pudotuspelit alkavat la 2.2. ja Suomen Mestari on selvillä viimeistään la 5.4.
 
Ennen liigakauden alkua joukkueet kokoontuvat Varkauteen 8.-9.9. perinteiseen liigaturnaukseen. Turnauksen yhteydessä koulutetaan erotuomarit, tarkkailijat ja otteluvastaavat.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kaukalopallon yhdentyminen hyväksytty

Suomen Kaukalopalloliitto SKPL ry teki 28.7.2007 järjestetyssä ylimääräisessä kokouksessayksimielisesti päätöksen yhdentymisestä Suomen Kaukalopallounioni SKPU ry:n kanssa sekä järjestönpurkamisesta. Yhdentymispäätös tehtiin solmitun ja SKPU:n kokouksen johyväksymän sopimuksen mukaisesti. Tuleva kausi lähtee liikkeelle yhdistyvin voimin. Molempien järjestöjenhallitukset kiittävät saamastaan tuesta tämän arvokkaan askeleen ottamiseksisekä lajiin vihkiytyneitten ehtymättömästä energiasta. Sitä tarvitaan nytuuden yhteisön […]