BEWE PIIKKIPAIKALTA JOULUTAUOLLE

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

Bewen syyskauden viimeinen ottelu kulki käsikirjoituksen mukaisesti eli täysi pistepotti Kupittaalta kotiin. Piikkipaikan tuntumassa yhden pisteen päässä kärkkyy syksyn yllätysjoukkue RB-93, huomioitavana seikkana on se että heillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Bewellä.

Bewe oli kuin uudesti syntynyt luistellessaan Kupittaan komean areenan jäälle. Tahtoa ja taitelua nähtiin entiseen malliin, kylläkään Pyrkivän niska ei taittunutkaan vastaavalla tavalla kuin heidän vieraillessaan Kotkan Pesässä. Turkulaiset avasivat kuitenkin ensin maalihanat. Bewe kuittasi vajaassa 7 minuutissa tekemällä 5 maalia. Ensimmäinen erä 3-5.

Toinen erä olikin tilastojen valossa suhteellisen tasainen . Bewe vaihtoi maalivahtia ajassa 29.17 Mika Hämäläisen luistelua maaliin tilanteen ollessa 5-7. Pyrkivä laittoi heti Hämäläisen ahtaalle kaventaen tilanteeksi 6-7. Heti perään Bewe värkkäsi alivoimamaalin hyvän ottelun pelanneen Harri Hautajoen toimesta, johon Mika Hämäläinen "sinkosi" avauksen. Erä Bewelle 4-5.

Kolmannessa erässä Bewe teki vielä 3 maalia, joista yksi ylivoimamaali. Tilastojen valossa Bewe kuuluukin liigan tehokkaimpiin ylivoimajoukkueisiin. Alivoima pelaaminen oli pitkään haavoittuvaista. Kolmas erä 0-3 ja koko ottelu 7-13.

Ottelun erikoisuudet: Mika Hämäläisen syöttö oli 37., edellä tässä maalivahtien syöttötilastossa ovat oululainen Palinsaari ja tilastoa johtava Mika Puumala. Lahja lahja Nikolai Simonen värkkäsi 300. maalinsa. Pyrkivän tehomiestä Tero Purasta ei ottelussa nähty.

Yleisöä oli turkulaisittain kohtuullisesti 90 kun keskiarvo on 66.

Ottelun erotuomaritkaan Marko Oikarinen ja Vesa Paavola eivät kohdannetkaan ottelussa suurempia draaman aineksia

Maalivahtien torjunnat: Jesse Tuokko 38, Henri Vesikko 18 ja Mika Hämäläinen 19.

Bewen kokoonpano tehomerkintöineen

Jarkko Antikainen 0+0+0

Harri Hautajoki 1+0+0

Tommi Heinonen 0+0+2

Niko Hermunen 0+2+0

Juhani Holm 0+0+0

VMV Mika Hämäläinen 0+1+0

Sami Häppölä 1+0+0

Kim Korhonen 0+1+0

Janne Kuusla 0+0+0

Sami Luoro 1+0+5

Ari Oksanen 1+0+0

Olli Pelkonen 2+1+0

Lauri Penttinen 0+2+0

Aleksi Rantalainen 0+1+1+2

Panu Siivikko 1+3+2

Nikolai Simonen 2+1+0

Paavo Torkkola 3+1+2

Jonne Vaahtera 1+0+0

MV Henri Vesikko 0+0+0

Muuta: Ville Gallen motivaatio  loppui 1000 pisteen tavoitteen saavuttamiseksi, saldo jäi muutamaan pisteeseen lyhyeksi jääneellä uralla .

Seuraavan kerran Bewe pelaa Kotkan Pesässä la 5.1. klo 16.45 alkavassa ottelussa Devils Kuopiota vastaa. Odotettavissa kuopiolaiselle on muutakin kuin munkit kahvilla.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

JONNE VAAHTERASTA VUODEN KAUKALOPALLOILIJA

Urheilutoimittajien liitto on valinnut Bewen 23-vuotiaan hyökkääjä Jonne Vaahteran vuoden 2007 kaukalopallolijaksi. Vaahteralla on menossa liigassa 6. kausi. Viime kevään finaaliotteluissa Jonne Vaahtera teki jokaisessa voittoon päättyneissä otteluissa voittomaalit ja Suomen Mestaruuden ratkaisseessa ottelussa 3 maalia.