BEWE PALASI VOITTOJEN TIELLE

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 14 Second

7-12 (5-3,1-6,1-3)
Sunnuntaiaamuna oli vielä epävarmaa pystyykö Juhani Holm ja Janne Kuusla pelaamaan ja tilanne jäi alkulämmittelyyn, jossa kävisi selväksi Kuuslan kunto, mutta Juhani Holm joutui jäämään vaihtoaition puolelle.

 

Sunnuntainen ottelu alkoi Oulun vyörytyksellä ja Bewen maalivahdille sattui yksi uransa synkimmistä eristä, Vesikko joutui poimimaan viisi kertaa sinisen verkon perukoilta. Bewe pysyi kuitenkin hyvin ottelussa Häppölän kahdella ja Siivikon maalilla. Eka erä kuitenkin Oululle 5-3.

Erätauolla ladattiin kopissa henkeä ja se tuottikin tulosta. Toisessa erässä tuli beweläinen hurrikaani, reilussa minuutissa lakosi RB-Oulu. Hermunen, Simonen ja Pelkonen värkkäsivät maalit mieheen. Maalissa Vesikko oli itse varmuus ja päästi vain yhden maalin. Erä Bewelle murskaluvuin 6-1.

Kolmanteen erään tuli edelleen lujasti latautunut Bewe, josta näki, että joukkue todella tahtoi ottelusta voittoa. Vaihderikas erä Bewelle 3-1. Näin juhlat olivat valmiit Bewen leirissä. Saavutettu finaalipaikka 18-vuotisen liigan aikana on kolmastoista. Bewellä on menossa liigassa 16. kausi.

Bewehän tippui ensimmäisen kauden 1990-91 divariin ja nousi takaisin hyvästä yrityksestä huolimatta vasta 1993. Kaudella 93-94 tuli hopeaa ja sitten kaudella 1994-95 karvas jatkoaikatappio Triolle viidennessä puolivälieräottelussa. Tämän jälkeen Bewe onkin pelannut yhtäjaksoisesti mitalipeleissä.
Ottelusarja 3-1 Bewelle ja kaikki kiitos oivalle vastustajalle rehdeistä ja reiluista otteluista.

Jarkko Antikainen 0+0+0
Harri Hautajoki 0+0+0
Tommi Heinonen 0+3+0
Niko Hermunen 1+1+0
Mika Hämäläinen 0+0+0
Sami Häppölä 2+0+0
Rami Koivisto 0+3+0
Kim Korhonen 0+1+2.
Janne Kuusla 0+0+7
Sami Luoto 1+0+2
Ari Oksanen 0+0+0
Olli Pelkonen 2+1+0
Risto Salminen 0+1+0
Panu Siivikko 2+2+0
Nikolai Simonen 2+0+0
Paavo Torkkola 2+0+2
Henri Vesikko 0+0+0

Maalivahtien torjunnat: Henri Vesikko 39 ja Jouni Hemmilä 27
Poissa kokoonpanosta: Lauri Penttinen, Aleksi Rantalainen, Jonne Vaahtera ja Aku Lasaroff
Erotuomarit: Panu Saarela ja Jari Hirvonen Oulun Erotuomarikerhosta

Erikoisuudet: Sami Häppölällä on vielä 45 pistettä kirittävää maratonin ykköspaikalle.
Urheiluruudussa tulokset. Bewe sai ottelun aikana rangaistuskuljetuksen ja sitä suorittamaan lähti Bewe Magazinessa nro 3/2007 kansalle sirkushuveja lupaava Kim Korhonen. Korhonen lähti viemään palloa vihellyksestä eteenpäin, kylläkin yllätyksellisesti RB-Oulun vaihtoaitiota kohti, Vaihtoaitio reagoi varsin voimakkaasti Korhosen menneen taaksepäin, jota Korhonen ei todellakaan omasta mielestään tehnyt, mutta erotuomari Panu Saarela oli tarkkana hylkäämällä suorituksen vedoten pykälään, jossa palloa ei saa pelata taaksepäin. Vastaavanlainen tapaus sattui syksyllä Varkaudessa liigaturnauksessa kun Sami Häppölä pyörähti ympäri suoritustaan tehtäessä, mutta pallo meni kylläkin eteenpäin. Ko. ottelua tuominnut liigatuomari meni täysin pihalle ja hylkäsi Häppölän oikein tehdyn suorituksen ja arvatekkin meteli oli moinen.

Aina kun Bewe on voittanut runkosarjan se on myös ollut kauden päätteeksi Suomen Mestari. Pitääkö ennusmerkit tänä keväänä paikkansa, tule Kotkan Pesään itse toteamaan asianlaita.
Yleisöä 361

Palkitut: RB-Oulun Heikki Palosaari ja Bewen Panu Siivikko.

Seuraava kotiottelu on la 15.03. klo 15.45 1. FINAALI Bewe vs EPa, Varkaus

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE MAISTELI RB-OULUN KÄÄRMEKEITTOA

10-9 (2-4,3-1,5-4) Bewe matkusti Ouluun jo perjantai-iltana valmistautumaan kauden tähän saakka tärkeimpään otteluun. Hyvin nukutun yön jälkeen tuli heti takapakkia lauantain aamujäillä kun kävi selväksi ettei joukkueen yksi sytyttäjistä Juhani Holm mahdollisesti pelaakkaan illan koitoksessa. Holm saatiin kortisonin avulla pelikuntoon ja näin Bewe sai jalkeille parhaan miehistön mukana olleista.