Teukka Ulander ehdolla Urheilugaalassa

Bewe
0 0
Read Time:23 Second

Bewen puuhamies Teuvo "Teukka" Ulander on ehdolla yhtenä kolmesta ehdokkaasta Suomen Urheilugaala ry:n Taustavoima -palkinnon saajaksi. 

Perusteluissa sanotaan näin:

Teuvo Ulander – uudenlaisen seuratoiminnan mallin luojana palkitun kaukalopalloseura Bewe Sport -77:n moottori ja sielu, joka on asettanut vuodesta 1980 lähtien koko persoonansa peliin seuran hyväksi nöyrästi ja pyyteettömästi ja samalla poikkeuksellisen rohkeasti. 

Suomen Urheilugaalan nettisivut

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kaukalopalloliiga 2008-09

  Kaukalopalloliigaturnaus 13.-14.09 Raumalla, mukana kaikki liigajoukkueet. Turnauksen yhteydessä erotuomareiden, tarkkailijoiden ja otteluvastaavien koulutus.   Kaukalopalloliiga alkaa la 04.10., syyskauden viimeiset pelit su 14.12. ja mikäli otteluohjelman läpivieminen edellyttää niin varapäivät syyskaudelle la ja su 20. ja 21.12.   Liiga jatkuu la 03.01. Runkosarja loppuu su 15.02. Pudotuspelit pelataan paras […]