PANU SIIVIKKO RIKKOI 500 MAALIN RAJAN

Bewe

 

Bewen kapteeni Panu Siivikko rikkoi neljäntenä pelaajana Kaukalopalloliigassa 500 maalin rajan. Siivikon juhlahetki sattui lauantain ottelussa Lieksan Intoa vastaan. Tämän maagisen 500 maalin rikkomiseen, 13. kauttaan liigassa pelaava, lauantaina kukitettu ja 5. kerran Vuoden Kaukalopalloilijaksi valittu Panu Siivikko tarvitsi 345 ottelua.

Tämän 500 tehdyn maalinrajan rikkomiseen on aikaisemmin pystyneet vain oululainen Jari Karppinen, raumalainen Kari Elonen ja seurakaveri Sami Häppölä.


 

Next Post

KAUKALOPALLOLIIGASSA ENNÄTYSTEN ILTA

  Bewen Sami Häppölä tehtaili lauantaina Lieksan Intoa vastaan pelikohtaisen piste-ennätyksen 14 (8+6). Aikaisempikin ennätys 12 pistettä oli myös Häppölän hallussa. Maalintekomurskajaisissa Bewe teki kautta-aikain ottelukohtaiset ennätykset niin maaleissa kuin maalierossa, joka nyt on 36-6. Kaikkien aikojen maratontaulukossa Sami Häppölä on enää pisteen päässä piikkipaista, jota Hannu Suorsa pitää hallussaan 1270 […]