TOINENKIN TAISTELU KÄRPILLE

Niko Häppölä
0 0
Read Time:2 Minute, 53 Second

9-7 (3-2,4-4,2-1)

Bewe tuli loistavalla asenteella ja täynnä taistelutahtoa Isonmäen jäälle. Kärpät kuitenkin käytti ensimmäisen erän tilanteet kylmähermoisemmin hyväkseen. Varsinkin Kärppien ykkösnyrkki Papinaho, Mäkelä ja Välimaa on ollut avain asemassa ja Bewen joukkueesta yksikään kenttä ei ole noussut aivan heidän tasolleen. Se päivä tullee lauantaina, näin ainakin sopii toivoa. Harri Hautajoki väläytti huikeaa tekniikkaansa tekemällä Bewen avausmaalin kaventaen tilanteeksi 2-1. Jose "parta" Laaksonen nostatti tunnelmaa yli tuhatpäisessä katsomossa viemällä Kärpät 3-1 johtoon. Kuuluisa Luodon ruoska puhui  ja taululle erä tulokseksi siedettävät 3-2.

Toisessa erässä nähtiin melkeinpä vastaavanlainen maali-iloittelu kuin Helsingissä lauantaina. Molemmat joukkueet saivat rangaistuskuljetukset ja Kärppien ja koko liigan tämän hetken kuumin nimi Niko Papinaho onnistui suorituksessaan ja vastaavasti runkosarjan pistekunkku Bewen Harri Hautajoki missasi tilaisuutensa. Bewe meni jo 5-6 johtoonkin, joka hupeni omiin virheisiinsä ja näistä Kärpät rankaisi armotta menemällä 7-6 johtoon ajassa 39.33. Tätä johtoa ei Kärpät enää päästäneet käsistään eli käsikirjoitus meni kuin edellisenä iltanakin. Bewe teki kaikkensa, mutta Meskanen oli aina tiellä ja jos ei ollut niin tolpat pelastivat viime kädessä Bewen vyörytykset, tämän ainakin runkosarjan maalitykki Olli Pelkonen muistaa ja samoin Lauri Penttinen. Bewe vielä sortui jäähyilemään ja varsinkin kun erotuomareilla oli tarkempi linja kuin ensimmäisessä finaalissa. Ja tätä eivät osa beweläisistä sisäistäneet vaan kuluttivat liiankin ahkerasti jäähypenkkiä. Kärpät tekikin kaksi ylivoimamaalia Mäkelän ja Papinahon toimesta. Bewe pääsi vasta aivan viime minuutilla kaventamaan hurjalla Sami Luodon puolesta kentästä ammutulla tykillä. Kärpät kirjautti 7 kpl 2 minuutin rangaistuksia ja Bewe vastaavasti 8 ja pari kymppiä. Se mikä on varmaa, että kaukalossa taistelee valtakunnan kaksi parasta joukkuetta, joiden taitotaso ja pallon käsittely on aivan taivaallista.
Maalivahtien torjunnat: Mikko Joensuu 31 ja Joni Meskanen 53

Poissa kokoonpanosta: Henri Vesikko ja Sami Arima

Erotuomarit: Sauli Orava ja Reijo Kitkala Oulun Erotuomarikerhosta

Erikoisuudet: Maratonin ykköspaikkaa pitävälle Sami Häppölälle 464 ottelu ja  nyt saldo 1292, johon ei tullut Kärppien puristuksessa yhtään lisä pistettä.
Ottelu oli Veikkauksen tulovetokohteena, vaihto oli 8820 ja kerroin 58,80.

Yleisöä 1078

Palkitut: Lesportpelaajat Kärppien Niko Papinaho ja Bewen Panu Siivikko.
 
Bewen seuraava kotiottelu la 04.04., III finaali klo 18.45 ja selkä on nyt seinää vasten ja koskaan Bewe ei ole noussut sillasta eli 2-0 MESTARIKSI, joko senkin aika nyt olisi.

Tervetuloa!

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KÄRPPIEN JA BEWEN OTTELUSARJA ON KATKOLLA

Runkosarjan voittaja Bewe on hävinnyt kaksi ensimmäistä kamppailua taistelussa tämän kauden Suomen Mestaruudesta. Ottelusarja on Kärpille 2-0 ja sarja on lauantaina katkolla Helsingissä. Mahdollisen neljännen ottelun alkamisaika on muuttunut ja ottelu alkaa Porissa sunnuntaina klo 17.00