LUKIOIDEN JA YLÄASTEIDEN SM-TURNAUS

Niko Häppölä
0 0
Read Time:2 Minute, 39 Second

Helsingissä ratkottiin torstaina 2.4. viidessä eri kaukalossa yläaste ja lukio poikien sekä lukio tyttöjen kaukalopallon Suomen Mestaruudet. Joukkueita oli ympäri Suomea yhteensä 32. Suurimmista kaupungeista Kuopio, Turku, Tampere, Vaasa ja Hämeenlinna loistivat poissaolollaan. Kaikkien otteluiden tulokset pistepörsseineen löydät osoitteesta www.bewesport.fi ja koulukaukis.

Lukio tyttöjen paremmuudet ratkaistiin yksinkertaisella sarjalla ja kultaa pokkasivat Mäkelänrinteen tytöt seuraavalla kokoonpanolla Jasmin Kaikusalo, Saara Harju, Tytti Lintula, Hanni Hopsu, Hanna Nyberg, Iida Muinonen, Daniela Kaikusala, Kristiina Lampinen, Minttu Tuominen, Tea Villilä ja Venla Tahvanainen.
Hopealle Kimpinen Lappeenrannasta ja yllätys pronsille Mäntsälä. Pistepörssin voitti Mäkelänrinteen Minttu Tuominen 8 (4+4)

Lukio poikien 12 joukkuetta pelasivat alkusarjat neljässä kolmen joukkueen lohkossa, josta jokainen lohkovoittaja meni suoraan puolivälieriinjännittäviä  ja kakkoset ja kolmoset pelasivat ristiin. Puolivälieristä jatkoon menivät Oulu, Kimpinen, Joensuu ja Espoonlahti. Välieristä voitot väänsivät Salpauselkä Kimpisestä 5-4, Mäkelänrinne – Joensuu 5-3, Pohjois-Haaga – Espoonlahti 6-5, Haukilahti – Oulu 2-1.
Välieriessä voitot Pohjois-Haagalle Haukilahdesta 9-3 ja Mäkelänrinne – Salpausselkä 3-1. Loppuottelussa kohtasivat
Loppuottelussa kohtasivat vanhat kiistakumppanit Pohjois-Haaga ja Mäkelänrinne. Pohjois-Haaga vei finaalin 6-4.
Pronssiottelussa Salpausselkä voitti Haukilahden 4-2.

Pistepörssin voittaja Tomi Pallasaho, P-Haaga 21 (12+9)
Pohjois-Haagan kultajoukkue Tomi Pallasaho, Niko Aitero, Tim Bisili, Lennu Kämppi, Niko Alatatlo, Aki Kivelä, Jani Hakanpää, Teppo Miihkali, Santeri Nuorlahti, Roope Juvonen, Teemu Keurulainen, Roy Piohlström, Ari Gröndahl ja Sami Tervonen. Joukkuetta valmensi Bewen liigapelaaja Paavo Torkkola.

Yläaste poikien sarjassa oli 16 joukkuetta, jotka pelasivat neljässä neljän joukkueen lohkossa ja joista aina 2 parasta meni jatkoon. Alkusarjoissa oli erittäin kova taso, joka tiesi jännittäviä jatko-otteluita. Välierissä Joensuu pudotti selvin numeroin 6-1 Rauman, samoin Armila Kalajoen. Oulu sai tehdä kovan työn voittaessaan 6-4 Kartanon. Paikalliskamppailussa Pakilan oli taipuminen Pohjois-Haagalle 2-5. Välierien kiivaissa otteluissa Joensuun oli 2-3 taipuminen Karjalan herruusottelussa Armilalle 2-3. Toisessa parissa Oulu vei maalein 5-4 voiton Pohjois-Haagasta. Tappio oli liikaa monelle haagalaiselle. Joensuu pesi aina mitaleilla olleen P-Haagan pronssiottelussa 7-3. Loppuottelu oli oululaisten näytöstä ja näin taitavan Armilan oli taipuminen Oululle maalein 2-6.

Kultaa voittaneessa Oulun joukkueessa pelasivat: Hannu Kurikka-Aho, Juho Palatsi, Aleksi Sutinen, Sami Suorsa, Kristian Kangas, Roope Stenback, Eetu Saloranta, Mikko Tauriainen, Mikko Kalliosaari, Arttu Luusuanniemi, Sami Anttila ja Toni Eskelinen. Joukkuetta valmensi kaikkien aikojen Kaukalopalloliigan maratontaulukon kakkomies Hannu Suorsa.
Pistepörssin voittaja Jesse Paukku, Joensuu 17 (9+8)

 Kuvissa:

Mäkelänrinteen lukio

Joensuun ya

Kimpisen lukio

 Oulun ya

 Pohjois-Haagan lukio

 Salpausselän lukio

aa

Image Image Image Image Image

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KAUKALOPALLOLIIGAN PALKINNOISTA PARI BEWELLEKIN

Kaukalopalloliiga on valinnut kauden 2008-09 parhaat.
panu