BEWE KONTTASI LAPPEENRANNASSA

Niko Häppölä

Itsenäisyyspäivän ottelu käytiin Lappeenrannassa, jossa kotijoukkue äityi peräänantamattomaan taisteluun kuin talvisotahenkeä muistaen.

Pistepörssin ykkönen ja marraskuun pelaajaksi valittu Mikko Ikonen (3+3) oli kapellimestarina Bewen kurittamisessa.  Ikosta säestivät hyvin pisteiden valossa myös Jani Kivakka, Mikko Suninen ja Petri Ketonen.  Harvoin Beweä Lappeenrannassa näin pahasti on viety koko 2000-luvulla. 

 

RB-93 määräsi tahdin ihan alusta alkaen. Ensimmäinen erä 4-2. Bewen tämän hetken jäähyherkin Olli Pelkonen avusti lappeenrantalaisia 5 minuutin jäähyllään. Toisen erän RB-vei nimiinsä 6-4 ja kolmas pelattiin tasan 5-5. Bewe kiri jo kolmannen erän puolivälissä maalin päähän. Virheiden jälkeen RB takoi erän lopussa 4 maalia ja näin koko ottelu päättyi 15-11 Bewen tappioksi.

 

Erikoisuudet: Niko Hermusen 100. liigaottelu. Ottelu oli Veikkauksen tulosvetokohteena vaihdon ollessa vaatimattomasti 5401 euroa, mutta kerroin oli taas sitä vastoin kohdillaan 379,02.

 

Maalivahtien torjunnat RB-93 Mikko Haikala 52 ja Bewe Henri Vesikko 42.

 

Yleisöä 201

 

Erotuomareina Mika Soidinsalo ja Sami Kaipia

 

Ottelun tähtipelaajiksi valittiin Bewen Harri Hautajoki ja RB-93 Mikko Suninen

 

Beweläisten pistemiehet: Harri Hautajoki 3+3, Tommi Heinonen 1+1, Niko Hermunen 2+0, Jaakko Niemensivu 2+0, Olli Pelkonen 2+1 ja Paavo Torkkola 0+2.

 

Kokoonpanosta pois: Henri Tikka, Lari Joutsenlahti, Aku Lasaroff, Niko Lintunen, Tommi Nikka, Ari Oksanen ja Olli Pehkonen

 

Ensi viikonloppuna Bewe matkaa Raumalle.

 

Next Post

KATSO TORSTAINA 10.12. KLO 20.00 MTV MAX

aiheena alamäkiluistelu ja haastateltavana Bewen hyökkääjäpelaaja #13 Lari Joutsenlahti.