BEWE KONTTASI LAPPEENRANNASSA

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Itsenäisyyspäivän ottelu käytiin Lappeenrannassa, jossa kotijoukkue äityi peräänantamattomaan taisteluun kuin talvisotahenkeä muistaen.

Pistepörssin ykkönen ja marraskuun pelaajaksi valittu Mikko Ikonen (3+3) oli kapellimestarina Bewen kurittamisessa.  Ikosta säestivät hyvin pisteiden valossa myös Jani Kivakka, Mikko Suninen ja Petri Ketonen.  Harvoin Beweä Lappeenrannassa näin pahasti on viety koko 2000-luvulla.

RB-93 määräsi tahdin ihan alusta alkaen. Ensimmäinen erä 4-2. Bewen tämän hetken jäähyherkin Olli Pelkonen avusti lappeenrantalaisia 5 minuutin jäähyllään. Toisen erän RB-vei nimiinsä 6-4 ja kolmas pelattiin tasan 5-5. Bewe kiri jo kolmannen erän puolivälissä maalin päähän. Virheiden jälkeen RB takoi erän lopussa 4 maalia ja näin koko ottelu päättyi 15-11 Bewen tappioksi.

Erikoisuudet: Niko Hermusen 100. liigaottelu. Ottelu oli Veikkauksen tulosvetokohteena vaihdon ollessa vaatimattomasti 5401 euroa, mutta kerroin oli taas sitä vastoin kohdillaan 379,02.

Maalivahtien torjunnat RB-93 Mikko Haikala 52 ja Bewe Henri Vesikko 42.

Yleisöä 201

Erotuomareina Mika Soidinsalo ja Sami Kaipia

Ottelun tähtipelaajiksi valittiin Bewen Harri Hautajoki ja RB-93 Mikko Suninen

Beweläisten pistemiehet: Harri Hautajoki 3+3, Tommi Heinonen 1+1, Niko Hermunen 2+0, Jaakko Niemensivu 2+0, Olli Pelkonen 2+1 ja Paavo Torkkola 0+2.

Kokoonpanosta pois: Henri Tikka, Lari Joutsenlahti, Aku Lasaroff, Niko Lintunen, Tommi Nikka, Ari Oksanen ja Olli Pehkonen

Ensi viikonloppuna Bewe matkaa Raumalle.