BEWELLE JUHLAOTTELUN VIERASPISTEET RAUMALTA

Niko Häppölä
0 0
Read Time:2 Minute, 43 Second

Bewe matkasi Raumalle varsin vajaalukuisena ja vielä ilman käsivaivaista kapteeniaan Paavo Torkkolaa. Kotiin jäävien pelaajien lista oli pitkänlainen. Poissa olevien listaa silmällä pitäen seurajohto teki kahden viikon sopimuksen espoolaisen, kokeneen pelaajan Mika Kivekkään kanssa. Kivekäs ei jääne ainoaksi hankinnaksi.

ukp-bewe

Raumalla pelattiin UKP:n ja Bewen välillä juhlaottelu, joka oli järjestyksessään 50.  Bewe on voittanut näistä 40 ja UKP 8 kertaa. Eli ennakkoasetelmat olivat vahvasti  stadilaisten puolella. Yksi liigan ennätyksistä on tehty Raumalla kaudella 1993-94 kun Bewen liukas hyökkääjä Marko Lampinen toimitti pallon UKP:n maaliin neljässä sekunnissa. Syöttäjänä oli kukapas muukaan kuin yksi kaikkien aikojen paras kaukalopallopelaaja Sami Häppölä. Tällä kertaa ensimmäisen maalin tekemiseen meni aikaa tasan 2 minuuttia ja se oli UKP:n Juho Tikan käsialaa.

Ensimmäinen erä olikin tasaista UKP:n maalatessa 3 ja Bewen 4 kertaa. Jäähyherkkä UKP tarjosi Bewelle neljä kertaa ylivoimaa ja kaksi kertaa Bewe niistä rankaisi.

 

Toisessa erässä molemmat joukkueet keskittyivät pelaamaan, sillä yhtään jäähyä ei kirjattu kummallekaan joukkueelle. Bewe vei ja UKP vikisi. Erä Bewelle 5-2.

 

rolli

 

Kolmanteen erään lähdettäessä taululla luvut 5-9. Ville Nieminen vei Bewen 10-5 johtoon kolmannen erä alkupuolella. Sitten alkoi UKP:n kiri. Kellon näyttäessä aikaa 54.24 niin taululla luvut 10-11.  Eli viimeiset viisi minuuttia olivat kovaa taistelua ja kuin varkain Bewe tehokaksikko Hautajoki & Kiiski värkkäsivät Bewen kahden maaliin johtoon, joka kesti loppuun asti. Ajassa 59.08 UKP:n kuumakalle Juha Rakkolainen keräsi itselleen muhkeat jäähyminuutit, ensin 2 minuuttia laitataklauksesta, sen jälkeen 10 minuuttia ja toinen 10, joka tiesi pelirangaistusta, mutta tämäkään ei riittänyt Rakkolaiselle vaan hän kerjäsi itselleen vielä ottelurangaistuksen ja asia menee vielä kurinpitopäällikölle.

 

Kokenut tuomaripari Säteri & Valve joutuivat raumalaisten hampaisiin, mutta eiköhän raumalaisten kannata etsiä syytä enemmänkin itsestään kuin tuomareista, jotka sallivat aivan liikaa raumalaisten mussutusta ilman rangaistuksia.

 

Maalivahtien torjunnat UKP Toni Silmäri 39 ja Bewe Niklas Paananen 36.

 

Yleisöä 42

 

Erotuomareina Santeri Valve ja Jussi Säteri

 

Ottelun tähtipelaajiksi valittiin Bewen Harri Hautajoki ja UKP:n Jarno Rusanen

 

Beweläistä eniten rohmusivat pisteitä Olli Pelkonen 2+0, Harri Hautajoki 4+4, Niko Lintunen 0+3, Miikka Kiiski 4+1.

 

Kokoonpanosta pois: Henri Tikka, Lari Jousenlahti, Aku Lasaroff, Olli Pehkonen, Juhani Holm, Tommi Nikka, Sami Arima, Niko Hermunen ja Paavo Torkkola.

 

Ensi lauantaina Bewe matkaa Poriin kärkikamppailuun Kärppiä vastaan.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE VAHVISTAA JOUKKUETTAAN

Bewen liigajoukkueseen liittyi viime viikolla hyökkääjä Mika Kivekäs ja tällä viikolla tulee puolustuksen avuksi viime kaudella jo kaukalopalloliigatuulia haistellut Timo Ahonen sekä Porin Kärpissä pelannut helsinkiläislähtöinen Jussi Villanen. Mika Kivekäs pelasi jo voittoisassa Rauman pelissä viime lauantaina. Kaikki ovat mukana tulevan lauantain kärkiottelussa Kärppiä vastaan Porissa.