POHJOIS-HAAGA YKKÖNEN YLÄASTEPOJISSA

Niko Häppölä
0 0
Read Time:58 Second

Yläaste poikien sarjaan osallistui kaikkiaan 20 joukkuetta, jotka olivat jaettu viiteen 4 joukkueen alkulohkoon. Alkulohkojen jälkeen pelattiin pudutuspelit ja kolmen joukkueen lopputurnaukseen selvityivät Hämeenkylä, Pakila ja Pohjois-Haagan 9. luokka. Pohjois-Haaga voitti loppusarjassa Hämeenkylän 18-3 ja Pakilan 7-4. Kakkoseksi tullut Pakila peittosi Hämeenkylän maalein 7-1.

Pohjois-Haagan joukkue: Juuso Tervonen, Samuel Salmivirta, Teemu Nieminen, Joel Pohjanpalo, Miku Neonen, Kim Niiranen, Riku Juvonen, Eetu Furuholm, Saku Salminen, Ville Koskela, Kassu Ojantakanen ja Teuvo Teräväinen. Valmentajana Mikael Väisänen.
 
Pakila: Ville Husso, Nicolas Luomi, Jaakko Rajala, Ville Heikkinen, Saku Piha C, Teemu Malkavaara, Kari Gustsin, Samuli Majamäki, Akseli Luhanka, Tatu Hiltunen, Oskari Huhtaniemi, Sami Lehti, Jeremi Piironen ja Jaakko Valtonen. Valmentaja Kari Äikää
 
Hämmenkylä: Kaius Tirronen, Jani Ikonen, Teemu Kärkäs, Oskari Filppula, Juho Rossi, Joel Jäntti, Joel Lehtonen, Atte Niemi, Samuli Varelius, Thomas Haag, Toni Lehtinen, Pyry Järvinen, Juuso Suomalainen ja Timi Kärkäs. Valmentaja Niki Andersson

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWEN MESTARIJOUKKUEEN JUHLINTAA

Kuvia: http://picasaweb.google.fi/lh/sredir?uname=jkuusla&target=ALBUM&id=5452183213002940305&authkey=Gv1sRgCLSeroW-iYD4qAE&invite=CIObw94G&feat=email