LUKIOIDEN JA YLÄASTEIDEN SM-TURNAUS

Niko Häppölä
0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

Helsingissä ratkottiin torstaina 8.4. viidessä eri kaukalossa yläaste ja lukio poikien sekä lukio tyttöjen kaukalopallon Suomen Mestaruudet. Joukkueita oli ympäri Suomea yhteensä 28. Kaikkien otteluiden tulokset pistepörsseineen löydät osoitteesta www.bewesport.fi ja koulukaukis.
Lukio tyttöjen paremmuudet ratkaistiin yksinkertaisella sarjalla ja kultaa pokkasivat Mäntsälän tytöt seuraavalla kokoonpanolla Outi Tuominen, Johanna Kupiainen, Joanda Sorsa, Katja Flykt, Nerissa Sorsa, Petra Grönroos, Suvi Koivula ja Susanna Koivula. 
Hopealle Mäkelänrinne ja pronssi Kimpisen koululle Lappeenrantaan.

Pistepörssin voitti Mäntsälän Nerissa Sorsa 6:lla pisteellä (3+3).
 
Lukio poikien 8 joukkuetta pelasivat alkusarjat kahdessa neljän joukkueen lohkossa, josta jokainen lohkovoittaja meni suoraan välieriin. Puolivälierissä kohtasivat A-lohkon kakkonen Pohjois-Haaga B-lohkon kolmosen Naantalin ja B-lohkon kakkonen Laanila A-lohkon kolmosen Kimpisen. Jatkoon menivät Pohjois-Haaga ja Laanila. Välieristä voitot väänsivät Salpausselkä Laanilasta 7-1, Pohjois-Haaga – Espoonlahti 4-3.
Loppuottelussa kohtasivat  Salpausselkä ja Pohjois-Haaga, lahtelaisten voittaessa turnausvoittoa puolustaneen Haagan niukasti maalein 3-2
Pronssiottelussa Laanila voitti Espoonlahden 6-3
 
laanil
Laanilan joukkue
 
haaga
Haagan joukkue
 
Pistepörssin voittaja
Olli Rahkonen Salpausselkä 16 (9+7).

Salpausselän kultajoukkue Joonas Hurri, Jonatan Juuri, Reko Luojumäki, Miika Mäkitalo, Joonas Pakkanen, Joni Pekkanen, Kalle Puttonen, Olli Rahkonen, Sami Rajaniemi, Tuomas Sorsa, Toni Vesaaja ja Aatu Viljanen.
 
 salpausselkä
Salpausselän joukkue
 
Yläaste poikien sarjassa oli 16 joukkuetta, jotka pelasivat neljässä neljän joukkueen lohkossa ja joista 2 parasta meni jatkoon. Joensuu passitti Oulun 2-1 voitolla kotimatkalle. Järvenpää otti yllättävän suurinumeroisen 6-3 voiton Armilasta. Salpausselkä selätti 5-3 Raumameren tekemällä viimeisen maalin tyhjiin. Kalajoki harasi tiukasti vastaan Pohjois-Haagalaisille häviten 1-4.
 
jotain
 
Välierissä Joensuu väänsi tiukan kamppailun Salpausselkää vastaa 1-0 ja toisessa parissa Pohjois-Haaga voitti 5-3 Järvenpään. Pronssiottelussa Salpausselkä kampesi 5-1 voiton Järvenpäästä. Loppuottelussa olivatkin vastakkain edellisen vuoden pronssiottelussa kohdanneet Pohjois-Haaga ja Joensuu. Viime kaudella mitaleitta haagalaiset jättäneiden joensuulaisten oli taipuminen maalein 3-9 paremmilleen
 
jotainkans
 
Kultaa voittaneessa Pohjois-Haagan joukkueessa pelasivat: Juuso Tervonen, Kasperi Ojantakanen, Miku Nenonen, Riku Juvonen, Saku Salminen, Eetu Furuholm, Teemu Nieminen, Teuvo Teräväinen, Niko Kivelä, Valtteri Lemmetty, Panu Mieho, Jani Elgbacka ja Timi Lahtinen

Pistepörssin voittaja Teuvo Teräväinen Pohjois-Haaga 18 (12+6)

 
kuva

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KAUKALOPALLOLIIGAN PARHAAT 2009-10

Kaukalopalloliiga on valinnut ja palkinnut kauden 2009-10 parhaat. Mennyt kausi oli liigan 20.