Bewe avasi kauden kylvettämällä Kärppiä

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 40 Second

 

Viime kauden mestarin Bewe Sportin ja hopeajoukkue Porin Kärppien voimasuhteet eivät ole menneen suven mittaan ainakaan tasoittuneet. Kevään finaalipari otti yhteen Bewen uuden kauden avausottelussa Sport Hampuris -areenassa. Kotijoukkue takoi taululle selvät numerot 13–6 (5–1, 3–2, 5–3).

 


Joakim Mether aloitti räväkästi kaukalopalloliigassa: debyyttiottelussa kolme maalia ja yksi syöttöpiste sekä Bewen parhaan pelaajan palkinto.

Kesän aikana vain hieman kasvojaan pesseen Bewen tehomies oli ensimmäistä liigaotteluaan pelannut Joakim Mether. Debytanttihyökkääjä viimeisteli avauserän lopulla sekä isäntien neljännen että viidennen osuman ja täydensi kypärätemppunsa päätöserän kahdeksannella minuutilla. Kaikki Metherin maalit syötti Niko Hermunen, joka puolestaan viimeisteli itse päätösnumerot ajassa 55.25 Metherin syötöstä. Metherille näin tehot 3+1 ja Hermuselle 1+3. Yhden välikauden jälkeen paluun kaukalopalloliigaan tehnyt Jonne Vaahtera iski Metherin tavoin kolme maalia.

– Eipä ollut ihan ensimmäisenä mielessä, että tekisin kolme maalia heti avauspelissä, Mether totesi.

– Toinen erä oli jäähyjen vuoksi vähän rikkonainen, ja omat vaihdot jäivät sen myötä vähän vähiin. Kolmannessa erässä pääsin onneksi jotenkuten takaisin mukaan vaihtoruljanssiin, Mether kiteytti liigadebyyttinsä.

Salama-avaus

Bewe aloitti rytinällä. Kun vasta tasan puoli minuuttia oli pelattu, olivat sekä Tommi Heinonen (1+2) että Olli Pelkonen (2+1) ehtineet maalintekoon. Heinosen osuman syötti Jaakko Niemensivu (2+1), Pelkosen osuman Harri Hautajoki (0+3).

Paavo Torkkola keräsi kaksi (1+1) tehopistettä. Niistä jälkimmäinen, syöttö Niemensivun viimeistelemään 10–4 -osumaan oli Bewe-kipparin 200. liigapiste.

Bewen maalilla Mikko Joensuu torjui 39 kertaa, Kärppien Joni Meskanen 41. Kärppien tehokkaimmat olivat Mika Ahonkivi (2+2) ja Niko Papinaho (1+2).

Bewen kaukalopalloliigakausi jatkuu pyhäinpäivänä 6. marraskuuta kello 15.45 alkaen kotiottelulla RB-Oulua vastaan.

 


Bewen viime kauden maaleista kertynyt hyväntekeväisyyspotti, 1000 euroa, luovutettiin lahjakortin muodossa ennen uuden kauden avauspeliä. Lahjoituksen kohde oli perinteiseen tapaan Käpylän kuntoutuskeskus Synapsia. Lahjakortin luovutti Bewen puheenjohtaja Jarmo Salminen (oik.), ja sen vastaanotti Käpylän kuntoutuskeskuksen talous- ja hallintojohtaja Stefan Heiskanen.

Tommi Heinonen loukkasi polvensa kolmannen erän alussa nyrkkeily- ja painiottelussa Kärppien Vesa Vuorenmaata vastaan. Molemmille tuomittiin ottelurangaistus. Heinonen poistui suihkuun – ja kenties pitkälle sairauslomalle – paareilla Jonne Vaahteran ja Paavo Torkkolan avittamana.

Bewen kotipelit syksystä 1990 asti kuuluttanut Jami Kananen jättää tehtävän nuoremmille. Kauden 2010-11 avausottelu oli Jamin jäähyväispeli. Jamille kiitokset yli 20 kaudesta!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

OULULAISET BEWEN LAUANTAI VIERAAKSI

RB-Oulu saapuu lauantaina klo 15.45 Helsinkiin Bewen vieraaksi. Bewe ja Oulu ovat kohdanneet kautta-aikain 44 kertaa, joista Bewe on voittanut 28 ja hävinnyt 14 ottelua, maaliero 328-292