Hermunen takoi ennätyksen

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Niko Hermunen tehtaili Bewen liigahistorian yhden ottelun pelaajakohtaisen maaliennätyksen, kymmenen, kun sarjajumbo Pallo&Boys Seinäjoelta otti Helsingissä lukua numeroin 36-6. Joukkueen maalimäärä sivuaa Bewen ennätystä, sillä loppunumerot ovat samat, joilla Bewe 24.1.2009 kaatoi kotonaan Lieksan Innon. Bewen voittomarginaaliennätys on edelleen 34 maalia (25.1.2009 Into-Bewe 1-35).

Hermunen sivusi samalla koko liigan yhden ottelun pelaajakohtaista maaliennätystä ja jakaa sen nyt rovaniemeläisen Blue Ballin Janne Salmelan kanssa. Salmela kirjautti 31.1.2009 Intoa vastaan tehot 10+7 ja pitää edelleen yksin hallussaan yhden ottelun piste-ennätystä, sillä Hermusen oli tyytyminen neljään syöttöpisteeseen.

Hermunen nousi kuitenkin jakamaan Bewen yhden ottelun piste-ennätystä. Sami Häppölä keräsi edellä mainitussa Bewe-Into -pelissä lukemat 8+6.

Sample Image

Bewe riepotteli seinäjokelaisia kaksi ensimmäistä erää tasatahtiin (molemmat 11-2) ja kiihdytti vielä hieman vauhtiaan kolmanteen (14-2).

– Jo pari ekaa minuuttia kertoivat, miten ottelu menee, sanoi ensimmäisessä erässä neljästi onnistunut Hermunen.

– Tällaisessa pelissä motivaatio ei tule vastustajasta vaan oman joukkueen sisältä, kun kaikki haluavat tehdä pisteitä.

Yhdeksällä pisteellä tehotiliään kasvattivat beweläisistä Jonne Vaahtera (7+2), Harri Hautajoki (5+4), Jaakko Niemensivu (3+6) ja kapteeni Paavo Torkkola (2+7).

Seuraavan ottelunsa Bewe pelaa lauantaina 4. joulukuuta kello 15.45. alkaen. Silloin on tiedossa huomattavasti tasaisempi taisto, kun Helsinkiin Sport Hampuris -areenaan saapuu vieraaksi Bewen tavoin vasta kerran tällä kaudella hävinnyt jämsäläinen Duo96.