Vieraskaukalot kutsuvat viikonloppuna

Bewe
0 0
Read Time:51 Second

Liigan kakkospaikalla oleva Bewe matkustaa lauantaina Jämsän Duon vieraaksi. Bewe lähtee matkaan siipirikkoisena, mutta taistelutahtoisena, tavoitteena varmistaa voitolla vähintäänkin kakkospaikka runkosarjasta. Tämä tietäisi suoraa välieräpaikkaa ja näin ollen uskomattoman pitkälle mitaliputkelle on mahdollisuus saada jälleen kerran yksi vuosirengas lisää. Hankaluutensa hommaan tuo Duon pelätty kotitaika ja välillä ohittamaton maalivahti Jani Nurminen. Vuoden 2010 kaukalopallolijaksi valitun Harri Hautajoen joukkueella on tässä pelissä paljon panosta. Ottelua voit seurata suorana Ylen teksti-tv:n sivukta 232
Runkosarjan viimeinen ottelu on 5. helmikuuta, eli samana päivänä kuin jääkiekon klassikko-ottelu Jokerit – Hifk Olympiastadionilla. Bewe – UKP alkaa tutulla Sport Hampuris Areenalla klo 15.45. Tervetuloa.
 
II-divisioonassa etelä-lohkon piikkipaikkaa pitävä Bewe Hockey matkustaa lauantaina Riihimäelle jossa vastaan asettuu Nikkarit. Bewen joukkueessa tämän kauden debyyttinsä tekee Granista siirtynyt Blues-taustainen Ari Katavisto. Valmentajakaksikko Vellu Jalonen ja Kalle Tervonen luisteluttavat parhaan kokoopanon kaukaloon. Kesäkaupunkini Kotkan Titaanit toivovat Bewen kompurointia, mutta sitä mahdollisuutta ei heille anneta. Bewe pelaa kotiareenalla seuraavan kerran vasta tiistaina 15. helmikuuta. Tässä välissä on vielä vierasottelu Kellokoskella. Otteluita voi seurata realiaiakaisena jääkiekkoliiton tulospalvelun sivuilta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe kohisten kiekkoon!

Käy lukemassa Iltalehden juttu Bewestä osoitteesta: http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2011012813086927_jk.shtml