Bewe vahvistaa joukkuettaan

Bewe
0 0
Read Time:42 Second

Bewen ylöspäin hamuava joukkue vahvistaa rivejään. Joukkoon on liittynyt vuoden mittaisella sopimuksella todellinen kiekkokiertolainen, 30-vuotias Jokeri-kasvatti Riku Rahikainen. Isokokoinen ja vahva Rahikainen on kantanut liigassa Ilveksen ja Jypin paitaa ja Mestiskin on tullut tutuksi niin Mikkelissä, Järvenpäässä kuin Vantaallakin.

Puolustuksen ykköspelaajan viittaa on tarjolla 25-vuotiaalle, 2 viimeistä kautta Ranskan pääsarjassa Epinal Dauphinsiassa pelanneelle Jan Hagelbergille. Jokeri-taustaisella Hagelbergilla on Mestis-kokemusta Vantaan ja Heinolan Kiekon riveissä. Sopimuksen mukaisesti Hagelberg kantaa seuraavan kauden aikana sinistä Bewe-nuttua.

Vuoden sopimuksia ovat tehneet myös uudet vahvistukset maalivahti Joakim Wessman, Hifk-taustainen 21-vuotias hyökkääjä Tomi Rouhiainen ja 25-vuotias hyökkääjä, Jokeri-kasvatti Panu Pättiniemi. Uusien sopimuspelaajien lista näyttää seuraavalta Roopert Martikainen, Mikael Nurminen, Juho Antikainen ja Jarkko Antikainen. Viime kaudella pelanneista jatkavat mm. maalivahdit Henri Tikka ja Wilhelm Petas sekä kenttäpelaajat Ked Iamsa-Ard, Eero Lintuvuori ja Olli-Valtteri Laaksonen.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockeyn harjoitusottelut ennen kauden alkua

HARJOITUSOTTELUT: Bewe – Titaanit la 13.8. klo 14.30-17.00 su 28.8.Porvoon Hunters:n järjestämä turnaus, 3 ottelua. la 3.9. TuusKi:n järjestämä turnaus 3 ottelua. su 11.09. Kotkassa, Titaanit – Bewe klo 16.00. Yhteensä 8 harjoitusottelua ennen sarjan alkamista