Karhu-Kissat vei paikallisderby

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Bewen tielle jääkiekon Suomi-sarjaan tuli taas lisämutka, kun joukkue kärsi jo toisen tappionsa II divisioonan alkusarjassa. Karhu-Kissat oli paikallisderbyssä 402 katsojan todistaessa parempi numeroin 3-6.

Ensimmäisen erän jälkeen harva olisi varmaankaan uskaltanut lyödä ropojaan Karhu-Kissojen puolesta. Bewe nimittäin hallitsi avauserää täysin, ja heti sen puolivälin jälkeen Jaakko Niemensivu ja Esa Kivistö veivät osumillaan isäntäjoukkueen 2-0-johtoon.

– Sitten aloimme kai luulla, että homma on jo hallussa, tuumi Kivistö ihmeissään ottelun jälkeen.

– Tuli helppoja virheitä, ja kehnot suoritukset kertaantuivat. Otimme liian paljon jäähyjä ja teimme huolimatonta duunia. Emme keskittyneet satasella, hän totesi.

Liikaa kakkosia

Toisen erän alussa Karhu-Kissat kavensi Erik Lambergin maalilla ja tuli juuri ennen erän puoliväliä tasoihin Mikko Pärnäsen rangaistuslaukauksella. Toni Häppölä vei runsas minuutti myöhemmin Bewen vielä johtoon Kivistön ja Bewe-debytantti Patrik Lostedtin pohjustuksesta. 3-2-numerot säilyivät toiseen erätaukoon asti, mutta kolmannessa erässä Karhu-Kissat takoi säälimättömästi neljä maalia Bewen tyytyessä aneemisena ihmettelemään kohtaloaan. Jo toisen erän lopulla alkanut ahkera jäähypenkillä istuminen jatkui kolmannessa erässä ja osaltaan torpedoi Bewen mahdollisuudet.

Vaisua viimeistelyä

Torjuntoja kirjattiin kuitenkin jokaisessa erässä enemmän Kissojen maalivahdille Ville Turuselle kuin Bewen Joakim Wessmanille. Yhteensä Turunen torjui 44 kertaa, Wessman vain 24. Bewen viimeistely-yrityksistä oli kuitenkin laatu tipotiessään.

Esa Kivistö kielsi ehdottomasti väitteen, etteivät II divisioonan pelit olisi Bewen tähtipelaajille riittävän sytyttäviä.

– Minulla ei ainakaan ollut motivaatio-ongelmia. Päinvastoin: koko ajan oli hyvä fiilis pelata, kun oli paikallispeli ja paljon väkeä katsomossakin, hän sanoi.

– Tapahtuman käsikirjoitus meni nyt pieleen, mutta ei sitä auta jälkeenpäin surkutella. Omat duunit olisi siinä vaiheessa pitänyt tehdä huolellisemmin, kun vastustaja alkoi latoa maaleja, Kivistö korosti.

Bewen pelit jatkuvat sunnuntaina 23. lokakuuta kello 18.30 kotiottelulla Riihimäen Nikkareita vastaan.

Kuvatekstejä:

Vielä tässä vaiheessa näytti hyvältä. Ked Iamsa-Ard (oik.), Patrik Lostedt, Olli-Valtteri Laaksonen, Panu Pättiniemi onnittelevat Jaakko Niemensivua (vas.) illan avausosumasta.

Kolmannen erän koko kuva: Karhu-Kissat juhlii, Bewe (Panu Pättiniemi) ei.

Yhden maalin tehnyt ja yhden syöttänyt Esa Kivistö kuului Bewen parhaimmistoon.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Karhu-Kissat vei paikallisderbyn

Bewen tielle jääkiekon Suomi-sarjaan tuli taas lisämutka, kun joukkue kärsi jo toisen tappionsa II divisioonan alkusarjassa. Karhu-Kissat oli paikallisderbyssä 402 katsojan todistaessa parempi numeroin 3-6.
Sample Image