Bewe velttoili voitokkaasti

0 0
Read Time:2 Minute, 17 Second
Bewe jatkoi voittoputkeaan jääkiekon II divisioonan etelälohkossa. Jatkosarjan ensimmäisessä kotipelissä kaatui Järvenpään Haukat 5-3.
Bewessä debytoineella Matias Huikarilla oli maalipaikkoja useampaankin osumaan.

Isännät takoivat 4-0-numerot runsaassa 17 minuutissa, mutta sitten touhu kävi tavanomaisen nihkeäksi.  Velttoilu oli kostautua: seuraava kotiosuma syntyi vasta 56 sekuntia ennen päätössummeria, kun Esa Kivistö viimeisteli loppunumerot tyhjiin vieraiden noustua puolta minuuttia aiemmin maalin päähän. Haukat vaihtoi ensimmäisen erän lopulla maalin suulle Ville Tolvasen tilalle Sami Vehviläisen, joka ei siis antautunut kertaakaan.
Bewen ensimmäisen erän osumista vastasivat Aki Selin, Riku Rahikainen, Eero Lintuvuori ja Panu Pättiniemi.

Huikari tuli Helsinkiin

Bewen riveissä debytoi hyökkääjä Matias Huikari, 26. Viisi vuotta sitten Jokipojissa ja Forssan Palloseurassa Mestistä pelannut Oulun Kärppien kasvatti tuli täksi kaudeksi pääkaupunkiseudulle ja pelasi alkusyksyn HC Keski-Uusimaassa Suomi-sarjaa.
– Päätin tulla katselemaan tätä tunnelmaa. Vähän hakemista oli. Viimeisessä erässä alkoi peli jonkin verran kulkea, tuumi Huikari, jonka pistetili jäi vielä Bewessä avaamatta.
– Vaikka ainakin viiteen maaliin oli paikat.
Kärpissä liigarinkiin mutta ei liigapeleihin asti yltäneen Matias Huikarin isä Juha Huikari voitti Kärpissä aikanaan Suomen mestaruuden ja kuusi himmeämpää SM-mitalia, pelasi vuoden 1985 MM-kisat ja voitti 18-vuotiaiden EM-kultaa.
– Hänellä on vähän kovemmat meriitit, Matias naurahtaa.
– Minulla on ollut paljon loukkaantumisia ja sairastumisia. Kahdesti lääkäri on sanonut, etten saa enää pelata. Olen onnellinen, että kuitenkin saan. Pelaan rakkaudesta lajiin.
Sulento ja Hagelberg palkittiin
Bewen kapteeni Janne Sulento palkittiin ennen ottelua 400 II-divisioonan ottelun rajan rikkomisesta. Hän saavutti tuon tasaluvun 9. marraskuuta alkusarjan päätösottelussa Vuosaaren uudessa jäähallissa.
Ennen peliä Teukka Ulander palkitsi Janne Sulennon 400 kakkosdivisioonapelin rajapyykin saavuttamisesta.
Bewen marraskuun pelaajana palkittiin Haukat-pelin jälkeen puolustaja Jan Hagelberg. Hän sai auton kuukaudeksi käyttöönsä.
Perjantaina 9.12. Bewe pelaa Riihimäellä Nikkarien vieraana ja sunnuntaina 11.12. kello 16 alkaen kotonaan Hoki Klupi Hyvinkäätä vastaan.

Pelin jälkeen Bewen joukkueenjohtaja Pasi Tamminen palkitsi Jan Hagelbergin marraskuun parhaana pelaajana. Hagelberg sai auton kuukaudeksi käyttöönsä.