Bewe tuuliajolla Riihimäellä

0 0
Read Time:54 Second

Bewe jäi yllättäen jyrän alle jääkiekon II divisioonan eteläisen jatkosarjan vierasottelussaan.

Riihimäkeläinen Peltosaaren Nikkarit otti pisteet tylyin 6-2-numeroin. Alkusarjassa Bewe oli kukistanut Nikkarit kotonaan 6-1. Maalivahtien torjunnatkin – Nikkarien Ville-Matti Kuparinen 32, Bewen Joakim Wessman 40 – kertovat, että isännät ansaitsivat voittonsa.

Riku Rahikainen kavensi Esa Kivistön ja Jaakko Niemensivun esityöstä kotijoukkueen johdon 2-1:een, kun toista erää oli jäljellä runsaat kolme minuuttia. Nikkarit iski kuitenkin sen jälkeen neljä kertaa peräkkäin, ensin toisen erän päätösminuutilla ja sitten päätöserässä kolmesti. Kivistö viimeisteli loppunumerot ajassa 57.47. Niemensivu ja Timo Ahonen kirjauttivat siitä syöttöpisteet. Kosmetiikkaosumasta ei ollut edes lohdutukseksi.

Bewellä on mahdollisuus paikata mainettaan jo sunnuntaina 11. joulukuuta kotikaukalossaan. Silloin vieraana on Hoki Klupi Hyvinkää.