Riku Rahikainen osui kolmesti

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Bewe piti pintansa jääkiekon II divisioonan eteläisen jatkosarjan kotiottelussaan, kun vastassa oli kirkkonummelainen HCK Salamat. Riku Rahikaisen kypärätempun myötä pisteet jäivät Helsinkiin numeroin 6-3. 

Jonne Vaahteran kuvakooste ottelusta:
http://vimeo.com/33770392 

Loppulukemat olivat selvät, mutta peli pysyi tiukkana lähes loppuun asti. Bewe teki kaksi viimeistä maaliaan viimeisellä peliminuutilla. Kapteeni Janne Sulento lirutti kahden miehen ylivoimalla kotijoukkueen viidennen maalin ajassa 59.23. Jan Hagelberg viimeisti loppunumerot kolme sekuntia ennen täyttä aikaa.

Runsaat viisi minuuttia ennen loppua Salamat oli noussut maalin päähän. Mutta vieraiden tasoitusyritykset kariutuivat Bewen onneksi ensin Tommi Klausin koukkaamiskakkoseen ja sitten runsas minuutti ennen loppua kapteeni Ari Kataviston huitomisjäähyyn, jonka seurauksena Bewe pääsi kahden miehen ylivoimalle. 

Kivistö tarjoili

Bewen suurin sankari nihkeähkössä pelissä oli Riku Rahikainen. Hän vei Bewen ensimmäisessä erässä runsaan kahden minuutin jälkeen 1-0-johtoon, laukoi Esa Kivistön namupassista käytännössä tyhjiin Bewelle 3-2-johdon toisen erän lopulla ja iski nätisti isännät kahden maalin karkumatkalle, kun päätöserää oli pelattu vain 36 sekuntia.

– Tänään sattui osumaan. Muissakin peleissä on ollut paljon paikkoa, mutta ei ole oikein mennyt sisään, Rahikainen totesi.

Bewe tuntuu liian usein tyytyvän vastustajan vauhtiin.

– Se on ollut ongelmamme, Rahikainenkin myönsi.

– Pitäisi aina pystyä pelaamaan omaa peliä heti alusta asti. 

Kaskisuo debytoi

Rahikaisen vanavedessä Bewen muita tehomiehiä tällä kertaa olivat Pasi Kangas (1+1), Timo Ahonen (0+2), Esa Kivistö (0+2) ja Jaakko Niemensivu (0+2). Bewen maalilla torjui ensimmäisen miesten ottelunsa Jokerien A-juniori Kasimir Kaskisuo. Torjuntoja hänelle tuli 20. Salamoiden maalilla Matti Korhonen oli 71 torjunnallaan huomattavan paljon työllistetympi.

Ennen joulutaukoa Bewe pelaa vielä lauantaina 17. joulukuuta vieraspelin Nummelan Palloseuraa vastaan. Seuraava kotiottelu on Viikinkejä vastaan tiistaina 3. tammikuuta kello 19.30.     

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%E4%E4kiekko/Bewe+-+HCK+Salamat/

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Seuraava kotiottelu

KE 28.12. KLO 19.30 HYVÄNTEKEVÄISYYSOTTELU BEWE – HIFK A-NUORET TERVETULOA SPORT HAMPURIS AREENALLE Liput 2 eur