Bewen kausi päättyi, Nikkarit nousi lohkovoittajaksi

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Riihimäkeläinen Peltosaaren Nikkarit voitti Kiekko-Vantaa Idän jääkiekon II divisioonan etelälohkon ylemmän loppusarjan päätösottelussa Tikkurilassa numeroin 3-4.  Tulos tiesi sitä, että Nikkarit nousi pisteellä Bewen ohi ja lohkovoittoon.

Nikkarit pelaa ristiinkarsinnan Länsirannikon lohkon voittajaa, Kaarinan Kiekko-Poikia vastaan. Ristiinkarsinta pelataan 'paras kolmesta' -järjestelmällä, ja sen voittaja selviytyy Suomi-sarjan jatkokarsintaan. Bewe pelasi samaisessa vaiheessa vuosi sitten lohkovoittajana samaista vastustajaa, KaKiPoa vastaan ja eteni jatkokarsintaan voitoin 2-0 (4-2, 12-4). HC Kuusankoski torpedoi kuitenkin silloin Bewen haaveet Suomi-sarjaan noususta.

Nyt Beweltä lipesi ylemmän loppusarjan voitto kolmessa viimeisessä pelissä. Yksi kolmen pisteen voitto niistä olisi riittänyt ykköspaikkaan. Mutta Bewe hävisi sekä Nastolan Kiekolle että Kiekko-Vantaa Idälle ja sai Karhu-Kissoilta vain kaksi pistettä. Bewen lohkovoitto jäi lopulta vain runsaan kahden minuutin päähän. Nikkarien Pekka Pulkkinen teki Tikkurilassa joukkueelleen voittomaalin ajassa 57.51. Nikkarit johti ottelua pelin puolivälissä jo 3-0, mutta Kiekko-Vantaa Itä nousi tasoihin. Varsinaisen peliajan tasapeli olisi tiennyt Bewelle ykköstilaa. Pulkkisen osumalla Bewe passitettiin kesälaitumille.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe - KaKi

https://vimeo.com/38207963