Pohjois-Haaga ykkönen yläaste poikien kaukalopallossa Helsingissä

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Yläaste poikien sarjaan osallistui 24 joukkuetta ja Pohjois-Haagan yhteiskoulun poikien joukkue oli ykkönen. Nyt Pohjois-Haagan joukkue keskittyy to 12.4. käytävään Suomen Mestaruus turnaukseen. Turnauksessa toiseksi tuli yllättäen Laajaslo ja pronssi Pohjois-Haagan 8. luokan joukkueelle. PHYK 9lk- mestarijoukkue: Miko Eronen (mv), Ak Atakan, Elonen Otto, Gymer Frank, Hannula Joona, Hasari Iiro, Heinonen Atro, Jokinen Matias, Kallislahti Arttu, Kauppinen Antti, Paulaharju Sampo, Runola Aleksi, Satola Sebastian, Surenkin Mikko, Sormunen Roni , Ala-Venna Iiro ja Moberg Sebastian. Valmenta Juha Stark
 
LAAJASALON hopeajoukkue: Kalle Saariluoma (C), Antti "Andy" Jormalainen, Jesse Raunama (A), Tuomas Kiviranta, Joonas Kiviranta, Joonas Rimpineva (A), Matias Linna, Miikka Lohimäki, Arttu Hakkarainen, Niklas Piirainen,
Roope Skanz, Oliver Loikkanen, Eemeli Loikkanen ja Jari Laakko. Valmntajat Samuli Ojala ja Jori Sainio
 
Pronssi:PHYK 8lk- joukkue: Isotalo Akseli (mv), And Terry, Embrich Erik, Heikkinen Jaakko, Jaakkola Konsta, Kortelainen Kami, Lakaniemi Roope, Leipälä Aukusti, Levo Pekka, Manninen Lauri, Melkinen Otto, Mänttäri Miikka, Peltonen Vilhelm, Saukkonen Oskari, Sundell Kalle, Söderqvist Jesse, Vuolteenaho Joona, Kumin Mikko ja valmentaja Juha Stark.

Jumbofinaalin 1. Svenska Normallyceum, 2. Åshöjdensgrundskolan ja  3. Kulosaaren ya

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Suomen Mestarit Elo&Bewe 2012

  Kaukalopalloliigan 22. Mestaruus meni Porvooseen Elo&Bewen voitettua finaalisarjassa Duo 96:n suoraan kolmessa ottelussa voitoin 16-9, 7-5 ja 10-5.
Sample Image