Aitero kaukalon kunkkuna Porvoossa

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Niko Aitero oli todella liekeissä, kun Bewe TuusKi kohtasi Porvoossa Huntersin toistamiseen neljän päivän sisään. Tällä kertaa Bewe TuusKin voittonumerot jääkiekon Suomi-sarjan alkulohko-ottelussa olivat 4–7. Aitero iski vierasjoukkueen osumista peräti neljä.

Ensimmäisessä erässä Aitero tasoitti kahdesti kotijoukkueen johdon ja vei toisen erän seitsemännen minuutin juuri täyttyessä Bewe TuusKin ylivoimalla 3–2-johtoon. Vaihtelua Bewe TuusKin maalintekijälistaan toi runsas minuutti myöhemmin Juho Perttilä. Hunters tasoitti vielä sen jälkeen kahdessa ja puolessa minuutissa pelin, mutta erän viimeisellä minuutilla Aitero iski iltapäivän neljäntensä, joka jäi lopulta voittomaaliksi.

Kolmas erä pelattiin maaleitta aina viimeiselle peliminuutille asti. Teemu Kupiainen sinetöi vierasvoiton tyhjään maaliin ajassa 59.07, ja Joonas Saari kaunisteli vielä lukemia, kun 17 sekuntia oli pelaamatta.

Aiteron (4+0) lisäksi Bewe TuusKin tehokkaimpia olivat Perttilä (1+3) ja Antti Suominen (0+3).

Sunnuntaina (21.10.) Bewe TuusKi kohtaa kello 17 alkavassa ottelussa kotonaan Hyrylässä eurajokelaisen HC Satakunnan. Samalla juhlitaan 35-vuotiasta Bewe Sportia. Voittamalla tuon juhlapelin Bewe TuusKi nousisi sarjataulukon kärjessä tasapisteisiin Kotkan Titaanien kanssa. Titaanit otti yhdeksästä ensimmäisestä pelistään kahdeksan voittoa ja hävisi Bewe TuusKillekin vasta voittolaukauskilpailussa, mutta on nyt hävinnyt kolmesta viime pelistään kaksi. Niinpä Bewe TuusKi on yhä tiukasti kiinni paitsi paikassa varsinaiseen Suomi-sarjaan niin myös alkusarjan voitossa. Toki alkusarjaa pelataan tiiviiseen tahtiin aina marraskuun lopulle asti.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWEN 35-VUOTISJUHLAN VIMEO ESITYS MUSIIKIN KERA A'LA JONNE VAAHTERA

 TÄSTÄ VIMEO ESITYKSEEN