Bewe TuusKi lohkoykkösenä Suomi-sarjaan

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second

Jääkiekon Suomi-sarjan alkulohko 3:n viimeiseen ottelupäivään lähdettiin mielenkiintoisesta tilanteesta. Kolmen kärki – Bewe TuusKi, Kotkan Titaanit ja Forssan Palloseura – oli tasapisteissä ja HC Satakunta neljäntenä kolme pistettä perässä. Kärkinelikosta heikoimman kohtalona oli joutua ristiinkarsintaan varsinaiseen Suomi-sarjaan pääsystä, kun kolme parasta selvittivät suoraan tiensä joulukuussa käynnistyvään ja maaliskuulle asti kestävään valtakunnalliseen vaiheeseen.

Bewe TuusKi päätti alkusarjan 3–2-vierastappioon lohkojumbo Imatran Ketterälle voittolaukauskilpailun jälkeen.

Jesse Ryhänen vei kotijoukkueen johtoon sekä ensimmäisen että toisen erän alussa. Ensimmäisen kuittasi Patrik Lostedt, toisen Niko Aitero.  Kolmannessa erässä ei maaleja nähty, ei myöskään jatkoajalla. Voittolaukauskilpailussa sekä Sami Häkkinen että Bewe TuusKin molemmista maaleista syöttöpisteen saalistanut Juho Perttilä epäonnistuivat yrityksissään.  Kun Ketterästä sekä Tomi Tyräinen että Arttu Repo onnistuivat, jäi kaksi sarjapistettä Imatralle.

HC Satakunta voitti Porvoon Huntersin 1–0, ja kun Kiekkohait voitti kotonaan Salossa Titaanit 5–1, riitti tuo Imatralta tuotu piste Bewe TuusKille lohkovoittoon yhden pisteen erolla HC Satakuntaan ja Titaaneihin.

Kahdestakymmenestä ottelustaan Bewe TuusKi voitti varsinaisella peliajalla 11 ja voittolaukauskilpailulla kolme. Tappioita tuli siis kuusi, joista viisi varsinaisella peliajalla. Bewe TuusKin maalieroksi muotoutui +26.

Lohkokakkoseksi ylsi HC Satakunta (maaliero +29) ja kolmoseksi Titaanit (maaliero +22). FPS oli pelannut alkusarjan viimeisen ottelunsa jo edellispäivänä ja se jäi lopulta heikoimman maalieronsa (+14) myötä neljänneksi. Lohkon neljä parasta joukkuetta päätyivät siis lopputaulukossa kahden pisteen sisään. FPS:n ohella ristiinkarsinnan kautta Suomi-sarjaan pääsi kolmoslohkosta yrittämään Kiekkohait.

Bewe TuusKin, HC Satakunnan ja Titaanien lisäksi joulukuussa käynnistyvään Suomi-sarjaan selvittivät suoraan tiensä ykköslohkosta Rovaniemen Kiekko, S-Kiekko Seinäjoelta ja Junkkarit Hockey Team Kalajoelta sekä kakkoslohkosta KeuPa HT Keuruulta, Nokian PYRY ja Mikkelin Oilers. Suomi-sarjan loput kolme joukkuetta ratkotaan lohkonelosten ja -vitosten välisillä ristiinkarsinnoilla.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWEN MELLUNMÄEN KIRPPIKSEN JOULUKUUN TARJOUS

  Tarjoamme ennakkovaraajille joulukuun viisi viikonloppua neljän viikonlopun hinnalla eli 200 €urolla.Varaus astuu voimaan maksamalla 200 € torstaihin 29.11. klo 16.00 mennessä Bewen tilille FI41 2066 1800 0667 19 Nordea eli NDEAFIHH.  Ja täkynähän on myös ilmainen myyntipaikka itsenäisyyspäivänä. Kirppis on Mellunmäen Metroasemalla Ounasvaarantie. www.bewesport.fi