Bewe TuusKin kotiavauskin meni nappiin

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Bewe TuusKin avausviikonloppu jääkiekon Suomi-sarjassa tuotti täydet kuusi pistettä yhteismaalein 10­–1. Lauantaisen vierasvoittonsa jatkoksi se kukisti HC Satakunnan Hyrylässä numeroin 4–0.

 Bewe TuusKin päävalmentaja Jouni Ikonen oli tietysti tyytyväinen mainioon starttiin.

– Alkulohkon viimeiset pelit olivat meiltä aika nihkeitä, sellaista kovempien pelien odottelua. Nyt on uusi sarja alkanut, ja sen näkee heti asenteesta, Ikonen totesi.

Erityisesti nollan pysyminen omassa päässä ensimmäisessä ”varsinaisen” Suomi-sarjan kotiottelussa nosti hymynkareen Ikosen suupieliin. Jaakko Suomalainen oli torjuntavuorossa. Torjuntoja hänelle kirjattiin 42, ja se oli Bewe TuusKin kauden ensimmäinen nollapeli. Pahojakin tilanteita Suomalaisen maalilla riitti, ja pariin kertaan kiekko kilahti tolppaan.

Jäähyrikkaan avauserän päätteeksi Bewe TuusKin kapteeni Antti Suominen lämäsi ylivoimalla ottelun voittomaalin.

– Ei ollut ihan tyypillinen meikäläisen osuma. Yksi lämäri kaudessa uppoaa. Se tuli nyt, Suominen myhäili.

Kipparikin totesi tyytyväisenä paitsi viikonlopun pistesaldon myös joukkueen pelillisen kasvamisen.

– Näitä kovempia pelejä on niin paljon kivempi pelata, ja nyt kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Pari viikkoa sitten Bewe TuusKi sai ryhmäänsä raamikkaat puolustajat Iiro Mäntylän ja Jere Ölanderin.  Toni Mäkiaho tuli yli 600 liigapelin kokemuksella vahvistamaan joukkueen hyökkäyspäätä ainakin kahden ottelun ajaksi.

– Uudet pelaajat tuovat harjoituksiin lisäsykettä ja kilpailua pelipaikoista, valmentaja Ikonen sanoi.

– Meillä on nuori joukkue. Kokoa ja kokemusta tarvittiin tietyille pelipaikoille. Mäkiaho teki nyt tärkeän maalinkin. Toivon, että seurajohto pääsee hänen kanssaan yhteisymmärrykseen jatkosta.

Suomisen avausosuman jälkeen toista onnistumista saatiinkin odotella lähes kolmannen erän puoliväliin asti. Ajassa 48.20 puhui Mäkiahon lapa. Syötön tarjoili toinen liigakonkari, Patrik Lostedt.

Niko Aitero ehti tehdä Bewe TuusKille kolmannen maalin, kunnes tuo samainen konkarikaksikko hankkiutui lähes yhtaikaa jäähypenkille. HC Satakunta otti maalivahdin pois ja jyräsi kuudella kenttäpelaajalla kolmea vastaan, mutta Jaakko Suomalainen piti pintansa. Jaska Vilen – konkariosaston mies hänkin – irtosi läpiajoon kesken eurajokelaispainostuksen ja sinetöi tasan kaksi minuuttia ennen loppua päätösnumerot.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Jaakko Suomalainen ja vierasjoukkueesta myös maalivahti, Porvoon laina  Veli-Pekka Koivu.

Bewe TuusKin Suomi-sarjaottelut jatkuvat ensi sunnuntaina 16. joulukuuta kotipelillä keuruulaista KeuPa HT:tä vastaan. Koitos käynnistyy kello 17.30, ja se pelataan Hyrylän ykköshallissa. Ottelu on Bewe TuusKin viimeinen ennen kolmen viikon mittaista joulutaukoa.


Kuvakavalkadi a’la Jonne Vaahtera

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Suomi-Sarja/Bewe+Tuuski+vs+Hc+Satakunta/

Matti Hannula

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

20 € KANNUSTUSKORTTI

Liity nyt yli 300 kannustajan joukkoon, tavoitteena on saada Bewen joukkueet kaudelle 2013-14 Mestikseen ja Suomi-sarjaan eli maksamalla 20 e Bewen tilille fi 41 2066 1800 0667 19 KANNUSTUSKORTILLA ilmainen siisäänpääsy Bewe Hockeyn ja 2 vapaavalintaista lippua Bewe Tuuskin otteluihin. 2 ilmaista kierrosta Bewe Minigolf kentällä arvo 14 e ilmainen […]