Bewe TuusKi pääsi jo viivan päälle

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Maalit ratkaisevat. Se oli Bewe TuusKin onni, kun KOOVEE kaatui Hyrylässä jääkiekon Suomi-sarjan ottelussa niukasti 5–4. Ansaituista pisteistä on nyt paha puhua.

Kolmen pisteen potti oli joka tapauksessa Bewe TuusKille kolmas peräkkäinen kotihallissa ja kaikkiaan viides peräkkäínen voitto. Kun KeuPa HT hävisi kotonaan Keuruulla HC Satakunnalle voittolaukauskilpailun jälkeen, nousi Bewe TuusKi jo Mestis-karsintaviivan päälle kolmanneksi. Kokkolan Hermes puolestaan tasoitti kärkeä aiheuttamalla Rovaniemen Kiekolle ensimmäisen tappion. RoKi ja Nokian Pyry ovat nyt tasapistein kärjessä, vain kolme pistettä Bewe TuusKin edellä.
– Hirveä määrä henkilökohtaisia virheitä, varsinkin omassa päädyssä. Syytä en tiedä. Onneksi kolmannessa erässä löytyi vähän ryhtiä, totesi Bewe TuusKin päävalmentaja Jouni Ikonen huojentuneena KOOVEElta saaduista kolmesta pisteestä.

Bewe TuusKi ja KOOVEE, Suomen mestari mallia 1968, lähtivät päätöserään tasatilanteessa 4–4, kun Juho Perttilä oli laukonut isännille ”pukukoppimaalin” vain neljä sekuntia ennen toisen erän päättymistä. Samu Vilkman, joka oli toisen erän alussa kuitannut vajaassa minuutissa vieraiden johto-osuman, iski illan toisen maalinsa kuusi minuuttia ennen päätössummeria. Kokeneet ketjutoverit Miikka Jäske ja Toni Mäkiaho kirjauttivat syöttöpisteet molemmista Vilkmanin maaleista.
– Aloitimme hyvin, mutta sitten vastustaja rankaisi neljästi meidän omista huolimattomuuksistamme. Tuollaiset virheet pitää ehdottomasti saada karsittua pois, ruoski Vilkman omiaan.
– Onneksi näissä ei tyylipisteitä jaeta. Teimme yhden maalin enemmän kuin vastustaja, mutta opiksi tästä on otettava, jatkoi Vilkman ja kiitteli myös maalivahteja, Jaakko Suomalaista ja Joonas Inkilää, jotka antavat peli toisensa jälkeen joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Tällä kertaa torjuntavuorossa oli Suomalainen, joka varsinkin toisessa erässä piti Bewe TuusKia lähes yksinään pystyssä.

Vilkmanin lisäksi myös jenkkisentteri Cody Dion iski kaksi maalia, molemmat ylivoimalla. Hän vei Bewe TuusKin ensimmäisessä erässä 1–0-johtoon ja tasoitti toisessa erässä 3–3:een. Bewe TuusKi on menettänyt puolustajansa Jere Ölanderin loppukaudeksi Ruotsin kaukaloihin. Seura aikoo olla itsekin aktiivinen markkinoilla aina viimeiseen siirtopäivään asti.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BeweTuusKille harmittava tappio

Bewe TuusKi menetti kolme tärkeää pistettä jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-sarjassa, kun entisen liigavalmentajan Reijo Mansikan luotsaama Kotkan Titaanit haki hieman yllättäen Hyrylästä voiton numeroin 2­–3 ja katkaisi isäntien kuuden ottelun mittaiseksi venyneen voittoputken.