LUKIO POIKIEN MITALIT HELSINKIIN

Ville Nenonen
0 0
Read Time:57 Second

Lukio poikien turnaus kärsi myös joukkuekadosta, mukana oli 10 joukkuetta. Viime hetken peruuttamisiltakaan ei vältytty. Yläaste poikien Suomen Mestaruudesta ei pelattu lainkaan. Kuntien tiukentunut rahapolitiikka näkyy näin vähäisinä osallistujamäärinä kaukaloissa.
Helsinkiläiset jyräsivät kaukalossa Pohjois-Haagan viedessä ykköspystin ja pahimman kilpakumppanin Mäkelänrinteen jäädessä hopealle. SLK-HBC nappasi kautta-aikain ensimmäiset pronssiset mitalit.

Turnaus alkoi ennakosuokkikeihin kuuluvalta oululaiselta Karjasillan lukiolta kangerrellen, junan ollessa liki 3 tuntia myöhässä.
Puolivälierissä Vaskivuori kuritti Etu-Töölöä maalein 14-4, Salpauselkä Linnankoskea 6-1ja Joensuu oli Karjasiltaa maalin verran parempi. Välierissä lohkojen ykköset Mäkelänrinne, Pohjois-Haaga ja SLK-HBC voittivat puolivälieristä tulleet vastustajansa.

Sample Image
Pohjois-Haagan joukkueessa pelasivat Jukka Voutilainen, Antti Kaupinen, Sebastian Moberg, Saku Piha, Salmuel Salmivaara, Tommi Tikka, Ville Vepsäläinen, Miikka Virta, Niklas Andersson, Matias Jokinen, Niko Kivelä ja Saku Salminen.

Sample Image

Mäkelänrinteen hopeajoukkue: pistepörssin voittaja Teuvo Teräväinen, Santeri Saari, Aleksi Kokkonen, Tuukka Totro, Teemu Jalovaara, Hampus Hytti, Joonas Söderholm,Jerry Miettunen, Teemu Turunen ja Anton Heikkilä

SLK-HBC joukkueessa Teo Schukov, Mikael Makkonen, Antti Paavilainen, Ville Heikkinen, Aku Juvonen, Ville Rautanen, Henri Mikkelsson, Christopher Kontio, Marku Häkkinen, Mikael Mallenius, Hjalmar Mallenius, Mika Kerman, Lauri Kyykoski, Niklas Koskinen, Aaapo Korjus, Retu Räisänen, Joni Järä, Tommo Stenberg ja Jesse Kankkunen.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kiekkouutisia

VIIME KAUDELLA SUOMISSARJASSA VIIDENNEKSI SIJOITTUNUT BEWE TUUSKI JA SUVEREENISTI SAMALLE SARJATASOLLE NOUSSEELLE BEWE HOCKEYN PITI PELATA SAMALLA SARJATASOLLA TULEVALLA KAUDELLA. MUTTA BEWE HOCKEYLLE EI ENÄÄ LÖYTYNYT JÄÄAIKAA PELATA SUOMI-SARJAA KAUDELLA 2013-14 HELSINGIN JÄÄHALLISSA.. BEWE ON PELANNUT JA HARJOITELLUT VUODESTA -90 HELSINGIN JÄÄHALLIN PIENEMMÄLLÄ PUOLELLA, JOKA ENSIN TUNNETTIIN KOTKAN PESÄNÄ JA SITTEMMIN SPORT […]