Bewe vankisti asemiaan Suomi-sarjan TOP3:ssa

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 22 Second

Edgar Lukjanovin tehoilta siivitti Bewen 8-4 voittoon Nokian PYRY:stä. Hyvää taustatukea Lukjanov sai ketjukavereiltaan, tuoreelta HCK-lainalta Joel Lehtiseltä, sekä Jari Voutilaiselta.

Ottelu alkoi tasaisesti ja vauhdikkaasti. Alkuminuuteilla nähtiin useita mojovia taklauksia ja hyviä maalipaikkoja. PYRY:n saadessa 2+2 minuuttia korkeasta mailasta, siirtyi pelin hallinta Bewelle. Bewen rynnistys kuitenkin katkesi huolimattomaan harhasyöttöön oman maalin edessä, mistä PYRY kuittasi välittömästi ja siirtyi johtoon. Maalin jälkeen Bewen paketti oli hetken aikaa sekaisin. Lopulta joukkueen onnistu kasata itsensä ja erän viimeisellä minuutilla Bewe nousi tasoihin Lukjanovin iskiessä Nico Vuorijärven laukauksesta seuranneen irtokiekon PYRY:n verkkoon.

Toinen erä ei yltänyt aivan ensimmäisen erän alun tempoon. Bewe aloitti hyvin, mutta tuhlaili omat paikkansa. PYRY iski terävästi vastaan ja lopulta siirtyi nopealla vastaiskulla 2-1 johtoon. Tämän jälkeen Lukjanovin kenttä otti ratkaisun avaimet itselleen ja teki reiluun viiteen minuuttiin kaksi maalia. Ensin kentällinen vyöryi vastustamattomasti PYRY:n maalille ja useamman yrityksen jälkeen Lehtonen viimeisteli tasoituksen. Tämän jälkeen Lukjanov teki illan toisensa Bewen päästessä hyökkäämään kolmella kahta vastaan, mistä Lukjanovilla oli helppo työ laittaa kiekko maaliin. Vain puolitoista minuuttia myöhemmin Bewe sai riistettyä PYRY:ltä kiekon keskialueella ja Reno Goodwin pääsi läpiajoon viimeistellen Bewelle taukojohdoksi lukemat 4-2.

Heti kolmannen erän alussa kun vain reilu minuutti oli pelattuna Lukjanov viimeisteli illan kolmannen maalinsa laukomalla suoraan Voutilaisen tarjoamasta syötöstä Bewen kolmen maalin johtoon. Bewen salamamaali lopetti PYRY:n pyristelyn ja viimeistään Bewen siirryttyä 6-2 johtoon Tapani Nikkilän terävällä rannelaukauksella, ottelu oli käytännössä ratkennut. PYRY onnistui vielä kaventamaan, mutta Bewe kuittasi lähes heti Juuso Perttilän maalilla keskialueen kiekonriiston jälkeen. Molemmat joukkueet onnistuivat ottelun lopussa vielä kertaalleen maalinteossa. Ensin PYRY kavensi onnekkaalla pompulla ja myöhemmin erän lopussa Lehtinen teki illan toisen ottelun ensimmäisellä ja ainoalla ylivoimamaalilla ja näin loppulukemiksi jäi Bewen 8-4 voitto.

Lukjanov takoi tehopisteet 3+2 ja ketjukavereista Lehtinen 2+1 ja Voutilainen 0+3. Voitollaan Bewe nousi 37 pisteeseen repien eron neljäntenä olevaan PYRY:yn kuuteen pisteeseen. Tärkeä voitto ottaen huomioon PYRY:n pelanneen kolme ottelua Beweä vähemmän.Active Image

 Edgar Lukjanov oli illan hahmo viidellä tehopisteellä.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

S-kiekko - Bewe mediassa

Bewen viikonlopun ottelusta Ilkan sivuilla: http://www.ilkka.fi/urheilu/s-kiekolla-vahva-loppuveto-1.1511305