Mestis-karsintoja ei pelata tällä kaudella

Bewe
0 0
Read Time:38 Second

Jääkiekkoliitto on päättänyt kokouksessaan, ettei Mestiksen karsintoja pelata tällä kaudella.

Mestiksen tiedote asiasta:

Jääkiekkoliiton liittohallitus on kokouksessaan 5.3. päättänyt, että tavoitetila on saada Mestikseen kaudeksi 2014-2015 ja siitä eteenpäin 12 joukkuetta. Täten Vaasan Sportin saatua 28.2.2014 liigalisenssin kaudeksi 2014-2015, on liittohallitus päättänyt, että tänä keväänä ei Mestiksen karsintoja pelata, vaan meneillään olevien Suomi-Sarjan välierien voittajat pelaavat Suomi-Sarjan voitosta paras viidestä –menetelmällä. Suomi-Sarjan voittajalla on mahdollisuus anoa lisenssiä Mestikseen.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Teukan haastattelu Ilta-Sanomissa

Teukan kommentit Jääkiekkoliiton toimista Mestis-karsintoihin liittyen: