Bewe TuusKin taival pysähtyi KeuPan maalivahti Pitkäseen

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 35 Second

Bewe TuusKi taisteli loppuun asti ravioisasti, mutta KeuPan maalivahti oli lähes ohittamaton ja ykköskenttä Taneli Maasalo (1+0), Janne Kumpulainen (3+1) ja Juuso Mörsky (0+4) kuritti Bewe TuusKia raskaalla kädellä ja näin finaalipaikka jäi saavuttamatta.

Kuten Tuusulassakin, myös Keuruun ottelu alkoi tasaisesti kiekon hallinnan kannalta, mutta Keupa sai vaarallisemmat maalipaikat Suomalaisen joutuessa venymään huipputorjuntoihin ottelun alussa. Erän edetessä Bewe TuusKi sai laukauksia paremmin Petri Pitkäsen vartioimalle maalille, mutta Pitkänen torjui hyvin maalillaan.

Ottelun tärkeys näkyi myös siinä, että molemmat joukkueet sortuivat joukkuerangaistuksiin. KeuPan agressiivinen alivoima onnistui pitämään Bewe TuusKin ylivoimalla pois pahanteossa ja toisaalta myös Bewe TuusKin alivoima toimi hyvin ja KeuPalla oli välillä vaikeuksia päästä hyökkäysalueelle.

Toinen erä alkoi Bewe TuusKilta jälleen huonosti kun jo kahden minuutin pelin jälkeen Taneli Maasalo pääsi nostamaan aivan maalin edestä kiekon Bewe TuusKin maaliin.

Pian maalin jälkeen Maasalo otti hyökkäyspäässä kampitusjäähyn ja Bewe TuusKi pääsi pyörittämään kolmannen kerran ylivoimaa, mutta tolppaa lähemmäksi ei tuusulalaiset päässeet.

KeuPan maalin jälkeen Bewe TuusKi jatkoi hyvin taistelua vaikkei maalia tullutkaan halliten peliä.

Erän loppupuolelle mentäessä KeuPa kuitenkin petrasi ja siinä, missä erän alku oli Bewe TuusKin, loppupuoli oli KeuPan hallintaa. KeuPa oli jopa lähellä maalin tekoa saaden aikaan hurjan myllytyksen Bewe TuusKin päätyyn, mutta Jaakko Suomalainen piti maalinsa puhtaana ja lopulta tilanne päättyi Tony Sandbergin purettua kiekon katsomoon ja otettua siitä kaksiminuuttisen.

Kolmannessa erässä Bewe TuusKin takaa-ajon suurimpana esteenä oli loistavasti läpi ottelun torjunut Petri Pitkänen. Lisäksi takaa-ajo hankaloitui Janne Kumpulaisen vietyä terävän vastahyökkäyksen päätteeksi kahden maalin johtoon.

Kolme minuuttia ennen loppua Kumpulainen nousi jälleen laidasta ja ampui terävällä rannarilla KeuPalle jo kolmannen maalin.

Bewe TuusKi otti saman tien maalivahti Suomalaisen pois maalilta ja onnistui kaventamaan miesylivoimalla Teemu Sainomaan ohjattua Jari Voutilaisen lämärin sisään.

Bewe TuusKi haki loppuun saakka kavennusta ilman maalivahtia, mutta se jäi tekemättä ja Kumpulainen pääsi lopulta viimeistelemään kypärätemppunsa tyhjään maaliin.

Bewe TuusKi pelasi hyvän kolmannen erän ja oli erittäin vahva kiekollisena, mutta maalivahti Pitkänen oli lopulta ylitsepääsemätön este maalillaan. Bewe TuusKi kaatui lopulta taistellen, muttei mahtanut mitään KeuPan marssiessa finaaleihin.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewen kirpputori aukeaa

Bewen kirpputori aukeaa ensi sunnuntaina Itäkeskuksen parkkipaikalla.