Salibandya 2017-18

0 0
Read Time:53 Second

Bewen veteraanit osallistuivat kolmeen eri veteraani-ikäluokkien SM-miitelöihin ja lajina salibandy. Tavoitteena oli voittaa Suomen Mestaruudet kaikissa kolmessa ikäluokassa IK-55,IK-60 ja IK 65.

IK-55 joukkue ylsi pronssille, mikä on erttäin kova saavutus. IK-60 Bewe taipui vastaa jatkoajalla tamperelaisille 0-1. IK-65 sarja järjesttiin ensimmäistä kautta ja tuloksena oli hopeiset mitallit. Paikallisvastus Valtti vei Puotikylään kultaiset mitskut.

Tässä Bewe-55 joukkue poseeraan pronssikuvassa johtotähtiensä Juha Tikkasen (eturivissä vasemmalla) ja Risto Kajanteen( toinen vasemmalta) johdolla

Risto Kajanne kuittasi hopeaa myös Bewe-60 joukkueessa. Kestomenestyjä Kajanne oli voittamassa Lappeenrannassa Jalpan joukkueessa IK-60 turnauksen Suomen Mestaruuden.

IK-65 hopeajoukkue:

Edessä vasemmalta Hannu Ebblom, Juha Tikkanen, Teijo Isokangas, Arto Mustonen

Takarivi vasemmalta: Ilkka Ojansivu, Paavo Kaihoja, Teukka Ulander, J-P Järvinen, Kaj Vuorinen Timo Haapala. Joukkueessa pelasivat myös Mika Keini, Pekka Päivinen, Rami Konttinen, Heikki Turpeinen ja Matti Lamppu.

IK-60 hopeajoukkue kuvassa, edessä Teijo Isokangas, eturivi vasemmalta Ossi Hietanen, Juha Tikkanen, Risto Kajanne, Markku Tinttunen, Timo Haapala.
Takarivi vasemmalta: Arto Mustonen, Matti Arponeva, Markku Saturo, Hannu Rokkonen, Rainer Nordfors ja Ismo Ilveskoski.

Bewelle menestystä kaukalopallon ikämiesten SM-kisoissa

Lappeenranassa pelattiin viime viikonloppuna kaukalopallon ikämiesten SM-kilpailut ikäluokissa IK-55, IK-60, IK-65 ja IK-70. Bewe toi mitaleita kolmesta ikäluokasta. IK-60 Suomen Mestarit Jalpa-60 2017-18: Edessä vasemmalta: Risto Kajanne, Seppo Olavuo, Jyrki Tonttila, Markku Nuotiomaa, Hannu Turunen. Takarivi vasemmalta Markku Pakarinen, Esa Lyttinen, Kimmo Kuitunen, Heikki Jekunen, Kari Kuikka ja turnauksen parhaaksi […]