KARI AHONEN ON POISSA

Api Ulander
0 0
Read Time:37 Second

Seurassamme vuosikymmeniä pelannut Kari Ahonen nukkui rauhallisesti pois jouluaattona -21 nopeasti edenneen sairauden väsyttämänä. Pitkäaikaiselle ja pidetylle pelikaverillemme olisi tullut toukokuussa 80-vuotta täyteen.

Kari oli tuttu monissa joukkueissa aina Lahtea myöten kovan kaukalopalloinnostuksensa vuoksi. Tuskin Suomessa on yhtään veteraanijoukkuetta (yli-60 vuotiaista ylöspäin), missä ei rehtiä Karia tunnettu.

Viime kesänäkin taittui yli 3000 kilometriä pyöräillen. Kunto oli aina Karilla kohdillaan näiden vuosikymmenten aikoina ja asenne oli aina 100%. Kari oli meille monille nuoremmille suunnan näyttäjä ja valoi näin aina hyvää uskoa harjoitteluun, peleihin ja yleensäkin elämään. 

Karilla jos kellään oli elämän asenne kohdillaan.

Perhe ja jälkikasvu olivat terveitä elämäntapoja vaalineelle Karille kaikki kaikessa.

Jäämme kaipaamaan sitkeää, peräänantamatonta ja reilua Karia.

Karia syvästi kaivaten ja muistoa kunnioittaen Teukka ja sadat pelikaverit

About Post Author

Api Ulander

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Teukka Ulander 70v

Bewen puuhamies Teukka Ulander täytti 70 vuotta 23.2.2022. Ystävät ja perhe onnittelee videon muodossa.