Böönat viimein finaalissa

Bewe
0 0
Read Time:21 Second

Bewe Böönat saavutti  yli kymmenen vuoden yrittämisen jälkeen ensimmäisen kerran naisten SM-sarjassa loppuottelupaikan ja palkinoksi hopeiset mitalit.

Joukkue 2006-07: MV Kirsi Penninkilampi, Pirjo Ahonen, Marika Koskela A, Sini Kupainen, Essi Taskinen, Miia Nissilä, Anni Immonen, Paula Niskanen, Ninna Mäkinen, Karoliina Koponen, Tiina Rintala, Anu-Leena Hongell, Maija Laitinen C ja  jj Paula Hynninen.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kaukalopalloliiga 2007-08

Kaukalopalloliigaseurat päättivät perjantain 11.5. kokouksessaan puheenjohtajansa Paavo Kyröläisen johdolla perustaa elokuussa oman organisaationsa Kaukalopallon SM-liiga ry:n, joka liittyy uuteen liigajoukkueiden kannattamaan yhdistyneeseen Suomen Kaukalopalloliittoon.