BO “BOBI” GRANLUND ON POISSA (29.07.1947-17.06.07)

Bewe
0 0
Read Time:48 Second

Yksi kaikkien aikojen värikkäimmistä erotuomareista Bo "Bobi" Granlund poistui keskuudestamme myöhään sunnuntai-iltana pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Bobille kaukalopallo oli kaikki kaikessa alkaen 70-luvun lopulta aina pitkälle 2000-luvulle asti. Bobi oli yksi kaukalopallon sarjatoiminnan alulle saattajista, kun Hallisarja alkoi vuonna 1979 kolmella joukkueella. Hallisarjan kasvun myötä Bobi oli myös perustamassa Suomen Kaukalopalloliittoa vuonna 1987. Kaikkein rakkaimmaksi kaukalopallossa Bobille tuli kuitenkin erotuomaritoiminta, jossa hän kiivaimpina kausina tuomitsi jopa yli 400 ottelua. Bobi tunnettiin pitkään 80-ja 90-luvuilla ympäri Suomea ensimmäisenä oikeana kaukalopalloerotuomarina ja etenkin hänen räväköistä "pelaa" -huudoistaan.Myös toinen 90-luvulla kukkaan puhjennut laji, Salibandy, imaisi Bobinkin mukaan sen erotuomaritoimintaan. Kaikki muistavat Bobin vilkkaana velikultana, hyväntahtoisena ihmisenä sekä oikeudenmukaisena erotuomarina.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

LIEKSAN INTO JA DEVILS KUOPIO KAUKALOPALLOLIIGAAN

Kaukalopalloliiga pelataan kaudella 2007-08 10 joukkueen voimin. Uusina seuroina liigaan tulee Devils Kuopiosta ja Lieksan Into. Muut liigassa pelaavat ovat seitsemän Suomen Mestaruutta voittanut Bewe Sport, 2000-luvun toinen kestomenestyjä Porin Kärpät, raumalainen UKP, uusine taustavoimineen Turun Pyrkivä, taustoiltaan myös uusiutunut Blue Ball Rovaniemeltä, RB-Oulu, RB-93 Lappeenrannasta ja vielä ilman mitalia […]